16 Aralık Çarşamba Reyting Sonuçları

16 Aralık Çarşamba Reyting Sonuçları
16 Aralık Çarşamba reyting sonuçları belli oldu. Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir reyting mücadelesi nasıl sonuçlandı?

Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) tarafından ölçümlenen reyting sonuçları belli oldu. 16 Aralık Çarşamba en çok izlenen dizi veya program hangisi oldu? Dün hangi kanalda hangi dizi veya program yayınlandı? İşte dünün izlenme oranları!

Total kategorisinde dün en çok izlenen yapım Atv'de yayınlanan 'Kuruluş Osman' dizisi oldu. Listenin ikinci sırasında Kanal D'nin en çok izlenen dizisi 'Sadakatsiz' yer alırken, tv8'in sevilen dizisi 'Doğduğun Ev Kaderindir' günü onuncu sırada tamamlayan yapım oldu. Dün ekrana gelen TRT 1 dizisi 'Benim Adım Melek' ve Fox TV dizisi 'Zümrüdüanka' listenin ilk 10 sıralamasında yer alamadı.

AB kategorisinde ise ilk iki yer değiştirdi. Total'de günü ikinci tamamlayan 'Sadakatsiz' AB kategorisinde zirvede yer aldı. 'Kuruluş Osman' ikinci sırada yer alırken, total'de oldukça kötü sıralama elde eden 'Doğduğun Ev Kaderindir' beşinci sırada yer aldı. Total'de ilk 10'da yer alamayan 'Benim Adım Melek' listenin altıncı sırasında yer alırken, 'Zümrüdüanka' AB'de de ilk 10'da yer alamadı.

DÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU (16 ARALIK ÇARŞAMBA)

TOTAL İLK 10 PROGRAM
1    KURULUS OSMAN    ATV
2    SADAKATSIZ    KANAL D
3    ESRA EROL'DA    ATV
4    SADAKATSIZ (OZET)    KANAL D
5    SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER 
6    KURULUS OSMAN (OZET)    ATV
7    HAVA DURUMU    ATV
8    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV
9    SHOW ANA HABER    SHOW TV
10  DOGDUGUN EV KADERINDIR    TV8

AB İLK 10 PROGRAM
1    SADAKATSIZ    KANAL D
2    KURULUS OSMAN    ATV
3    SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER 
4    SADAKATSIZ (OZET)    KANAL D
5    DOGDUGUN EV KADERINDIR    TV8
6    BENIM ADIM MELEK    TRT 1
7    HAVA DURUMU    ATV
8    KURULUS OSMAN (OZET)    ATV
9    ESRA EROL'DA    ATV
10    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV

NOT: TİAK'ın almış olduğu karar doğrultusunda 16 Aralık Çarşamba reyting sonuçlarının oranlarını ve ilk 100 sıralamasını açıklayamıyoruz.

17-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar