18 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

18 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
18 Kasım Cuma günü televizyon ekranlarında reytingler nasıl sonuçlandı? Oldukça güçlü yapımların rekabetine sahne olan cuma gününün ilk on sıralamasına belli oldu. İşte cevabı!

18 Kasım Cuma günü ekranlar birbirinden iddialı dizi, kuşak programı ve başka programlarla seyirci karşısına çıktı. En iyi reyting sonucunu alabilmek için verilen kıyasıta rekabette mutlu sona ulaşnalar haftayı rahat tamamlarken beklediği reytingi alamayan yapımları ise korkulu anlar aldı. her gün ölçülen ve açıklanan reyting sonuçları reklam verenler için belirleyici olurken kanallar içinde reklam pastasından en büyük payı almak için şart. Bu sebeple en iyi reytingi alan yapımları ekranda tutan kanal yönetimleri başarısız olan yapımların gözünün yaşına bakmadan final yaptırarak yerine yenisini yayın akışına koyuyor. Acımasız ve bir o kadar da sert bir mücadelenin döndüğü 18 Kasım Cuma gününün reyting sonuçlarına göre ilk on sıralamasının listesi!

18 Kasım Cuma Reyting Sıralaması Total Grup

Oldukça güçlü dizilerin seyirci karşısına çıktığı ve özellikle Star Tv ekranlarında yeni başlayan Yalı Çapkını dizisinin adeta bu sezon fırtınalar estirdiği cuma gününde lider yine Yalı Çapkını oldu. Başladığı günden itibaren reytinglerde lider olan diziyi ise diğer iddialı yapımlar, kuşak programları ve haber bültenleri takip etti.

1-      YALI ÇAPKINI STAR TV

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      YALI ÇAPKINI (ÖZET) STAR TV

4-      ATV ANA HABER ATV

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      ARKA SOKAKLAR KANAL D

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      KIZILCIK ŞERBETİ SHOW TV

10-   SHOW ANA HABER SHOW TV

18 Kasım Cuma Reyting Sıralaması AB Grubu

AB grubunda da yine lider koltuğunu elinden bırakmayan Yalı Çapkını cuma gününde kanalı Star Tv’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu yapımı kuşak programları ve haber bültenleri takip ederken yeni dizi Kızılcık Şerbeti de kendisine ilk on sıralamasında yer bulmayı başardı.

1-      YALI ÇAPKINI STAR TV

2-      YALI ÇAPKINI (ÖZET) STAR TV

3-      ATV ANA HABER ATV

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      ESRA EROL’DA ATV

6-      KIZILCIK ŞERBETİ SHOW TV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      ESRA EROL’DA (ÖZET) ATV

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

18 Kasım Cuma Reyting Sıralaması ABC Grup

ABC 20+ grubunda da belli olan ilk on sıralaması AB grubu ile paralellik göstermeye devam ediyor. Yalı Çapkını’nın burada da lider olduğu görülürken bu hafta yayınlanan yeni bölümüyle uzun bir araya girecek olan Arka Sokaklar ise kendisine ilk on içinde yer buldu ve efsane varlığını yine devam ettirdi. TRT 1’in dizisi Kasaba Doktoru ise kendisine zar zor ilk on içinde yer buldu.

1-      YALI ÇAPKINI STAR TV

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      YALI ÇAPKINI (ÖZET) STAR TV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      KIZILCIK ŞERBETİ SHOW TV

9-      KANAL D ANA HABER KANAL D

10-   KASABA DOKTORU TRT 1

20-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar