2 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

2 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları
2 Eylül Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? Canevim reytinglerde ne yaptı? İşte dünün reytingleri!

2 Eylül Pazartesi gününe ait reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün akşam tv ekranında yeni bölümüyle yayınlanan yapımlar Canevim, Masterchef Türkiye, Yaparsın Aşkım ve Çarkıfelek oldu. Reytinglerden isteneni bir türlü veremeyen Canevim'in yaz sezonunda Pazartesi günü yeni bölümüyle yayınlanan tek dizi olmasına rağmen reytinglerden bir türlü bekleneni verememesi ve reytinglerden dolayı yayından kaldırılacağı iddiası gündemde. Dün seyircinin tercihi hangi yapım oldu? Canevim reytinglerde bekleneni verebildi mi? İşte 2 Eylül 2019 Pazartesi reyting sonuçları...

MASTERCHEF TÜRKİYE GÜNÜN EN ÇOK İZLENENİ

Dün total ve ab kategorilerinde en çok izlenen yapım tv 8'de yayınlanan Masterchef Türkiye oldu. İlk eleme adaylarının belli olduğu bölümde mavi takımdan Ekin ve Eda eleme potasında yer alırken program total'de 3,98i ab'de ise 5,33 izlenme oranıyla iki kategoride de birinci sırada yer aldı.

FOX ANA HABER TÜM KATEGORİLERDE İKİNCİ

Haftanın tüm günlerinde reytinglerdeki başarısıyla adından söz ettirmeyi başaran Fox Ana Haber dün iki kategoride de günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu. 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranlardaki yerini alacak.

YAPARSIN AŞKIM'DA ARABAYI KİM KAZANDI?

Fox TV'nin en çok izlenen programları arasına adını başarıyla yazdıran, İlker Ayrık'ın sunumuyla yayınlanan Yaparsın Aşkım dün TOTAL'de üçüncü sırada yer alırken, AB'de altıncı sırada kendine yer bulabildi. Dün arabayı kazanan çift Çağla ve Suat çifti oldu.

CANEVİM AB'DE YOK GİBİ

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik'in başrollerinde yer aldığı Atv'nin iddialı yaz dizisi Canevim ilk bölümlerinde reytinglerde isteneni verebilmiş olsa da ilerleyen haftalarda AB kategorisinde bir türlü varlığını gösteremedi. Yeni sezon başlamadan final yapacağı iddia edilen dizi dün yayınlanan 13. bölümüyle TOTAL'de dördüncü sırada yer alırken, AB'de on dördüncü sırada günü tamamladı.

03-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler