Yasak Elma Ender (Şevval Sam) Diziden Ayrıldı mı?

Yasak Elma Ender (Şevval Sam) Diziden Ayrıldı mı?
Fox Tv'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihi belli oldu. Dizinin fragmanı yayınlandı ve seyirci şok oldu. Ender (Şevval Sam) diziden ayrıldı mı? Haberimizde!

Fox Tv’nin iki sezondur yayınlanan ve üçüncü sezonuna başlayacak olan entrika dolu dizi Yasak Elma yeni yayın dönemi için gün saymaya başladı. Medyapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv’nin en çok reyting alan ve aynı zamanda hakkında sosyal medya ve dizi sektöründe en çok konuşulan yapımı Yasak Elma yine çarpıcı hikayesi ve sürpriz gelişmeleriyle seyirciyi şok etmeye hazırlanıyor. Dizi geçtiğimiz dönem seyircisini heyecandan heyecana sürüklemeyi başarmış ve bunu da seyredilme oranlarıyla ispatlamıştı. Bir ara dizi final yapacak gibi söylentiler çıksa da ve oyuncular arasında tartışmalar olsa da yapım şirketi ve yayıncı kanal dizinin 3. Sezonda da devam etmesi yönünde karar almışlardı. Yaz arasının ardından yeni yayın dönemi tarihi belli olan Yasak Elma’nın yayınlanan fragmanında gördükleri karşısında seyirci adeta şok oldu. İşte detaylar!

Yasak Elma’da Şok! Ender (Şevval Sam) Öldü mü?

Yasak Elma hiç şüphesiz Türk dizi tarihinin en çok konuşulan ve hakkında en çok yazı yazılan dizilerinden biridir. Oyuncular arasındaki tartışmalar, dizinin hikayesinin entrikalarla dolu olması, tüm olumsuzluklara rağmen aldığı yüksek reyting ve seyirci tarafından sevilmesi Yasak Elma’yı bu potaya sokuyor. Dizi üçüncü sezona hazırlanırken yayınlanan fragmanla yine en çok konuşulan diziler arasına girmeyi başardı. Dizinin entrika dolu hikayesiyle en sivri karakteri Ender’in yayınlanan fragmanda öldüğünün söylenmesi bir anda bütün karakterleri şok ederken fragmanı seyreden seyircide adeta şoka uğramış durumda. Herkes Ender karakterinin (Şevval Sam) Yasak Elma’dan ayrılamayacağını, onsuz dizinin bir tadının olmayacağını söylese de geçtiğimiz sezon sonunda diziden ayrılan başrol oyuncularını düşününce bunun hiçte imkansız bir şey olmadığı görülüyor.

Ayrıca Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın immünoterapi tedavisi görmesi dolayısıyla seyirci Ender karakterini canlandıran Şevval Sam’ın diziden ayrılabileceğini ancak dizinin Ender karakteri olmadan bir tadı olmayacağını biliyor. Ancak fragmanda Ender karakterinin öldüğü ya da intihar etmiş olabileceği söylentilerine karşın Ender karakterinin diziden ayrılmadığını şimdiden söyleyelim. Ünlü ve başarılı oyuncu Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakteri yeni sezonda büyük sürprizlerle seyirci karşısına çıkacak.

Yasak Elma Yeni Sezona Hazır!

Medyapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve üçüncü sezona hazırlanan Yasak Elma üçüncü sezon için hazır. Dizinin yayınlanan fragmanda yeni bölümün 9 Eylül Pazartesi akşamı seyirciyle buluşacağı açıklanırken seyirci heyecanla bu tarihi beklemeye başladı.

02-09-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar