20 Eylül 2019 Cuma Reyting Sonuçları

20 Eylül 2019 Cuma Reyting Sonuçları
20 Eylül 2019 Cuma reyting sonuçları açıklanırken dün en çok hangi dizi izlendi sorusu da cevap buldu. İşte Hercai, Arka Sokaklar, Her Yerde Sen ve Payitaht Abdülhamid reytingleri!

Yeni sezonun başlaması ve sezon dizilerinin ekrana tekrar dönmesiyle birlikte reytinglerdeki mücadelenin dozu da günden güne artıyor. 20 Eylül 2019 Cuma reyting sonuçları izleyici tarafından günün en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor ve araştırılıyor. Payitah Abdulhamid, Arka Sokaklar, Hercai ve Her Yerde Sen dizilerinin yeni bölümleriyle ekrana geldiği Cuma gününde izleyicinin tercihi hangi dizi oldu? Dünün reytingleri ve ayrıntılı inceleme haberimizde!

TOTAL'DE ZİRVENİN ADI HERCAİ

12. bölümüyle sezon final yapan atv'nin sevilen dizisi Hercai, dün yayınlanan 13. yen bölümüyle ekranlara geri döndü. Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı dizi yeni sezonuyla da reyting listelerindeki yerini korumayı başardı. Geçtiğimiz sezon Cuma günlerinin en çok izleneni olmayı başaran dizi aynı başarıyı yeni sezonuyla da gösterdi. Hercai dizisi dün yayınlanan 13. yeni bölümüyle tüm kişilerde (TOTAL) 8,56 izlenme ornaı ve 22,22 izlenme payı ile günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. Dizi AB kategorisinde ise 5,32 izlenme oranı ve 13,89 izlenme payı ile günü üçüncü sırada yer aldı.

ARKA SOKAKLAR REYTİNGLERİ

Kanal D ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisi dün (20 Eylül Cuma) 523. yeni bölümüyle dizi takipçileriyle buluştu. TOTAL'de 6,07 izlenme oranı ve 15,85 izlenme payı ile zirvenin en yakın takipçisi olan dizi üçüncü sırada yer alırken, AB'de aldığı 4,35 izlenme oranı ve 11,39 izlenme payı ile günü dördüncü sırada tamamlayan yapım oldu.

PAYITAHT ABDULHAMİD NE KADAR İZLENDİ?

Yeni sezonu merakla beklenen TRT 1 dizisi Payitah Abdulhamid 89. yeni bölümüyle sezona başlangıç yaptı. TOTAL'de 3,58 izlenme oranı ve 9,28 izlenme payı ile sekizinci sırada yer alan dizi AB'de 5,52 izlenme oranı ve 14,37 izlenme payı ile günü ikinci sırada tamamladı.

HER YERDE SEN HANGİ SIRADA YER ALDI?

Fox ekranının başarılı yaz dizisi Her Yerde Sen'in sezon dizileri karşısında reyting listelerinde hangi sonucu alacağı da merak edilen konulardan biriydi. Dün (20 Eylül Cuma) 14. bölümüyle izleyiciyle buluşan dizi dün TOTAL ve AB kategorilerinde günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

21-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler