Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma kim elendi?

Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma kim elendi?
Kuaförüm Sensin Show Tv izleyicilerini mest etmeye devam ediyor. Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma kim elendi? Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma hangi takım kazandı? İşte ayrıntılar...

Kuaförüm Sensin Show Tv ekranlarında ses getirmeye devam ediyor. 20 Eylül Cuma kim elendi? Kuaförüm Sensin’den kim gitti? Kuaförüm Sensin 20 Eylül haftasında kim kazandı? Kaybedenlerin, elenenlerin merak edildiğini biliyoruz. Bütün bu soruların cevapları belli oldu. İşte Kuaförüm Sensin haftanın elenen çifti ve kazanan çifti?

Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma kim kazandı?

Show Tv’de yayınlanan Kuaförüm Sensin en iyi kuaförü ve makyözü arıyor. Gözde Kansu’nun farklı sunumuyla hayli ivme kazanan Kuaförüm Sensin 16 Eylül – 20 Eylül haftanın birincisi sürpriz bir sonuçla belirlendi. Geçtiğimiz hafta kazanan takım olarak Buse ve Bilal bu başarıya çok sevinmişti. Onlar sevinirken yarışmada kötü bir hafta geçiren Berk ve Merve en düşük puanı almışlar ve yarışmadan elenmişlerdi.  

Bildiğiniz gibi Kuaförüm Sensin’de haftanın her günü yarışmacılara yaptıkları saça ve makyaja göre puan veriliyor. Hafta sonu yani Cuma günü ise en fazla puan toplayan takım tam 10.000 liranın da sahibi oluyor. Bu büyük ödül için kıyasıya yapılan en iyi saç ve en iyi makyaj rekabeti Kuaförüm Sensin izleyicilerini her hafta heyecanlandırıyor.  

20 Eylül Cuma günü yayınlanan bölümde alınan puanlara göre 10.000 lirayı kazanan ve yarışmaya veda eden takımlar belli oldu. Haftanın ilk günü 16 Eylül’de Bilal ve Buse 12 puan alarak sonuncu oldular. İddialı sözlerle yarışmaya merhaba diyen Aytekin ve Çilem ikilisi Hayat ve Özlem gibi 15 puan aldı. Mira ve Sıla ise 20 puan alarak birinci oldu. Son gün yani 20 Eylül’de ise Hayat ve Özlem toplam 107 puan toplayarak haftanın birincisi oldular. Hayat ve Özlem büyük ödül olan 10.000 liranın sahibi olmayı başardılar. Bilal ve Buse ise bu hafta ikinci sırada kendilerine yer buldular.

Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma kim elendi?

Kuaförüm Sensin 20 Eylül Cuma Aytekin ve Çilem topladıkları 72 puanla elendiler. Henüz yeteneklerini göstermeden iddialı sözlerle yarışmaya katılan ikili bir hafta sonunda elenen çift oldu. Gelir gelmez yarışmada Jürilik yapmaya çalışan bu ikili hayli hayal kırıklığı oluşturdular ve ilk haftada evlerine geri döndüler.
 

22-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler