2021 Yılında Netflix'te Yayınlanacak Türk Dizileri ve Filmleri

2021 Yılında Netflix'te Yayınlanacak Türk Dizileri ve Filmleri
2020'de Netflix'te pek çok Türk yapımı dizi ve film gördük. 2021'de de pek Türk dizisi ve filmi göreceğiz. İşte 2021 yılında Netflix'te yayınlanacak türk dizileri ve filmleri.

2021 yılı Netflix'in en çok Türk yapımı içerik yayınlayacağı yıl olacak. Geçtiğimiz aylarda yayınlanacak tüm yapımlar görkemli bir şekilde açıklanmıştı. 2021 yılında Netflix'te yayınlanacak Türk dizileri ve filmleri neler olacak?

Azizler - 8 Ocak 2021

 

Başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan ve Fatih Artman'ın yer aldığı Azizler filmi, Bir Başkadır dizisiyle adından söz ettiren Berkun Oya tarafından kaleme alınırken yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturdu. Drama ve komedi türündeki Azizler, yeni yılda yayınlanan ilk film oldu.

50 Metrekare - 27 Ocak 2021

Burak Aksak'ın kaleminden çıkan bir komedi dizisi olan 50 Metrekare de Ocak ayı içerisinde platformdaki yerini alacak. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği 50 Metrekare'nin başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt var. 50 Metrekare dizisi 8 bölümden oluşacak.

Mücadele Çıkmazı - 15 Mart 2021

Çağatay Ulusoy'u başrolünde izleyeceğimiz Mücadele Çıkmazı bir drama filmi olan Mücadele Çıkmazı, Ercan Mehmet Erdem tarafından yazılırken Can Ulkay tarafından yönetildi. 

96 Yazı - Haziran 2021

Haziran ayında izleyicilerle buluşacak olan 96 Yazı filminin oyuncu kadrosunda Ece Çeşmioğlu, Fatih Şahin, Halit Özgür Sarı, Aslıhan Malbora, Süreyya Güzel ve Kubilay Tunçer var. Filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan üstleniyor.

Fatma

Burcu Biricik ve Uğur Yücel'in başrolde olduğu Fatma dizisin yönetmenliğini Özgür Önürme yaparken senaristliğini Özer Feyzioğlu yapıyor. Bir psikolojik drama dizisi olacak Fatma'nın yayın tarihi belli değil.

Erşan Kuneri

Cem Yılmaz tarafından yaratılan ve canlandırılan G.O.R.A karakteri Erşan Kuneri'nin dizisinin geleceği haberi büyük heyecan yaratmıştı. 2004 yapımı filmdeki birkaç dakikalık sahnesine rağmen karakter fazlasıyla sevilmişti ki ve 13 yıl sonra çekilen devam filmi Arif V 216'da da karaktere yer verildi. Erşan Kuneri dizisi 2021 yılı içerisinde Netflix'te yayınlanacak.

Bir Denizaltı Hikayesi

Tolga Karaçelik yönetmenliğinde çekilecek Bir Denizaltı Hikayesi dizisi Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer alacağının ortaya çıkmasının ardından fazlasıyla konuşuldu. Drama ve aksiyon türündeki dizi önümüzdeki aylarda yayınlanacak.

Pera Palas'ta Gece Yarısı

Charles King tarafından kaleme alınan ödüllü kitap Pera Palas'ta Gece Yarısı, aynı adla dizi olarak uyarlanacak. Pera Palas'ta 1919 yılına açılan bir kapı keşfeden bir kadının kendisini Atatürk'e düzenlenen bir komplonun ortasında bulur. Cumhuriyet öncesi İstanbul'da geçen 8 bölümlük dizinin senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alındı.

Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?

1999 yılında Yılmaz Erdoğan tarafından sahnelenen aynı adlı tiyatro oyununun modern sinema filmi uyarlaması geliyor. Bu film de bu yıl içerisinde platformda olacak.

Beni Çok Sev

Ercan Kesal, Songül Öden ve Sarp Akkaya'nın başrollerde yer alacağı Beni Çok Sev filmi Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetilecek. 2021 yılı içerisinde Netlfix'te yayınlanacak.

Kod Adı: Kulüp

Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci'nin paylaştığı Kod Adı: Kulüp dizisi 50'li yıllarda geçiyor. Kod Adı: Kulüp dizisinin yayın tarihi belli değil.

Uysallar

Çok beğenilen internet dizisi Şahsiyet'in de yönetmenliğini yapan Onur Saylak şimdi de Uysallar dizisiyle karşımıza çıkıyor. Senaryosu Hakan Günday tarafından kaleme alınan Uysallar dizisi önümüzdeki aylarda platformda olacak

09-01-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler