Ivana Sert’ten Eski Eşine Nafaka Çıkışı

Ivana Sert’ten Eski Eşine Nafaka Çıkışı
Ünlü modacı İvana sert eski eşi Yurdal Sert aleyhine nafakayı artırım isteği ile dava açtı. İvana Sert çocuğu için aldığı nafakanın yüzde 300 artırılmasını talep ediyor.

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden biri olan ve sık sık sosyal medya ve magazin basınında yer alan modacı İvana Sert ile boşandığı eşi Yurdal Sert arasında nafaka krizi yaşanmaya başladı. Ünlü modacı İvana Sert 2013 yılında boşandığı ve 9 yıl evli kaldığı Yurdal Sert aleyhine nafakayı artırma istemiyle dava açtı. Ünlü modacı İvana sert yaşanan olaylar ve açtığı dava ile ilgili olarak magazin muhabirlerine açıklamalrda bulundu. Sevgilisiyle Nişantaşı’nda görüntülenen modacı İvana sert sorulan sorulara cevap verdi. İşte İvana sert’in eski eşi Yurdal sert hakkında açtığı davaya ilişkin detaylar ve ünlü modacının konuyla ilgili açıklamaları!

Nafakaya yüzde 300 Zam İstiyor!

Ünlü modacı İvana sert 2013 yılında boşandı eşi Yurdal Sert aleyhine nafaka artırma davası açtı. Ödenen nafakanın çocuğunun eğitim masraflarını karşılamadığını belirten ünlü modacı eski eşi aleyhine yüzde 300 nafaka artırımı talep etti. Eski eşinin işlerinin kötü olması sebebiyle nafakasını ödemediğini de belirten İvana Sert konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sert “Ne diyeyim, nafaka ödemeyecekseniz neden çocuk yapıyorsunuz, baba olmayın mı diyeyim? Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin” ifadelerini kullandı. Ünlü modacı 2013 yılında boşandığı eşi Yurdal Sert’ten halen 5 Bin TL nafakayı oğlu Ateş’in eğitim masraflarında kullanıyor ve bu ücret yetmediği için yüzde 300 zam istiyor. Yurdal sert ise işlerinin kötü olması dolayısıyla bu artışı ödemek istemiyor. Olay şu an mahkeme aşamasında bulunuyor.

Ben Çocuğum İçin Çalışıyorum!

Ünlü modacı İvana Sert açıklamalarına devam ederken her şeyi çocuğu için yaptığını ifade ederek oğlu Ateş’in babası Yurdal Sert’in işlerim yolunda gitmiyor sözlerini ise kabul etmiyor. İvana Sert “hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız. Bu kadar yani. Ben çocuğum için çalışıyorum. Ömrümü veriyorum ve herkes de böyle yapmalı bence. Baba olarak değerlendirsinler bu konuyu. Eşine vermiyorsun zaten nafakayı, çocuk için veriyorsun” ifadelerini kullandı. Ünlü modacı ayrıca 2020 yılı için “lanet bir yıl oldu. İnşallah 2021’de huzurlu oluruz” ifadelerini kullandı.

09-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar