2022 Yılında hangi Yaz dizileri var? Yeni başlayan yaz dizileri hangi kanalda yayınlanacaklar?

2022 Yılında hangi Yaz dizileri var? Yeni başlayan yaz dizileri hangi kanalda yayınlanacaklar?
2022 yılının Yaz Dizileri arasında hangi diziler yer alıyor? Diziler hangi kanalda yayınlanacak? Yaz dizileri isimleri neler?

Kış sezonunun bitmesiyle birçok dizi sezon finali yaparken birçok dizi final bölümü ile ekranlara veda etti. İzleyenler ise yeni sezonda hangi Yaz dizilerinin yer aldığını merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, 2022 yılında Yeni başlayan yaz dizileri hangileri? Yaz dizileri isimleri neler? Dizilerin başrollerinde kimler var?

ATV, Kanal D, TRT 1, Fox TV, Star TV, Show TV'de gibi birçok kanalda yaz dizileri başlayacak. Yaz dizileri saat kaçta başlıyor, hangi kanalda hangi gün yayınlanacak? Merak edilen tüm yaz dizileri ve detaylari sizlerle..

2022 Sezonun Yaz Dizileri Ne Zaman başlayacak?

Bazı yaz dizileri izleyenleri ile buluşurken bazıları ise yakında kendi kanallarında izleyenleri ile buluşacak.

2022 Yaz Dizileri

Seni Kalbime Sakladım:  Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı Romantik komedi türündeki yeni dizi Yakında TRT 1 ekranlarında olacak.

Ah Nerede : Nil Keser ve Oktay Çubuk'un başrollerini paylaştığı Romantik komedi yapımı Yakında Star TV'de başlayacak.

Sevmek Zamanı: İlhan Şen ve Deniz Işın'in başrolde yer aldığı yaz dizisi 20 Haziran 2022'de ATV'de başlayacak.

Seversin : İlayda Alişan ve Burak Yörük'un başrolü paylaştığı dizi ise Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında saat 20:00'da izleyenleri ile buluşuyor.

Gizli Saklı : Polisiye ve Romantik komedi türündeki dizinin başrollerini ise Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal paylaşıyor. Çarşamba günleri saat 20:00'da Fox TV'de

Duy Beni : Başrollerinde Caner Topçu, Rabia Soytürk ve Berk Hakman'in rol aldığı dizi Yakında Star TV'de başlayacak

Balkan Ninnisi : Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad ve Merih Öztürk'un yer aldığı dizi 21 Haziran Salı günü saat 20:00'da TRT 1'de

Gül Masalı : Erdem Kaynarca ve Gulper Özdemir'in yer aldığı yaz dizisi Yakında ATV'de başlayacak

İçimizdeki Ateş : Başrollerinde Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ve Gizem Arıkan'in rol aldığı dizi 23 haziranda ATV'de başlayacak

Mükemmel Eşleşme : Dizinin başrollerinde  Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer almakta. Yakında TRT 1'de başlayacak.

Senden Daha Güzel : Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik'in paylaştığı romantik komedi türündeki dizi Salı günleri saat 20:00'da Fox TV'de.

19-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar