Kuş Uçuşu 2 Sezon Ne Zaman?

Kuş Uçuşu 2 Sezon Ne Zaman?
Netflix platformunun Ay Yapım imzalı dizisi Kuş uçuşu büyük bir ilgi gördü. Dizinin yeni sezonu gelecek mi? 2. Sezon ne zaman yayınlanacak?

Kuş Uçuşu dizisinin yayınlanan ilk 8 bölümü ile milyonların beğenisini topladı. 8 bölümden oluşan birinci sezonunu izleyen seyirciler ise Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezon ne zaman? Sorusuna cevap arıyor.

Netflix platformunda izleyenleri ile buluşan kuş uçuşu dizisinin Başrollerinde; başarılı oyuncular yer alıyor. Güçlü yapımın başrollerinde Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner yer aldı. Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu izleyici tarafından çok beğenildi. Kuş Uçuşu 2. sezon gelecek ne zaman?

Kuş Uçuşu 2. Sezon Ne Zaman?

Kuş Uçuşu 3 Haziran'da tüm dünya ile aynı anda Netflix de gösterime başladı. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda  Deniz Yorulmazer'in oturduğu, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldı. Dizi kısa sürede Netflix'te en çok izlenen diziler arasına yerini aldı. Dizinin yeni sezonu hakkında araştırmalar başladı.

Kuş uçuşu Netflix platformunda yayınladığı günden itibaren üst sıralara yükselmeyi başardı. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşurken, izleyenlerin tadı damağında bırakan dizinin 2. Sezonu ne zaman gelecek? Sorularını oluşturdu. 

Kuş Uçuşu 2. Sezon Gelecek mi?

Kuş Uçuşu 3 Hazirandan bu yana ilgi görmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk sezondaki 8 bölümde oyuncuların yetenekleri ve dizinin konusu büyük bir beğeni toplamayı başardı. Dizinin ikinci sezonu hakkında henüz bir açıklama yer almıyor.

Kuş Uçuşu Dizisi Konusu Nedir?

Ay Yapım imzalı dizinin başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaşırken dizinin seslendireni ve müzikleri ise dikkatlerde kaçmadı. Diziyi ünlü oyuncu Nejat İşler seslendirdi. Toygar Işıklı besteci olarak diziye imzasını atan diğer isimler arasında yerini aldı.

Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolda yürüme biçimleri X kuşağına göre artık bambaşkadır. Genç bir kadın olan Aslı da kariyer basamaklarını tırmanmak için çok çalışmaya güvenmek yerine "kuş uçuşu" gitmeye çalışır. Yeni dünyanın yöntemleriyle en üste ulaşmaya çalışan Aslı, amacına ulaşabilecek midir? Deneyimli, idealist bir haberci "Biri olmaya" can atan Aslı, İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Kuş Uçuşu Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Güçlü oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar gibi önemli isimler yer alıyor.

Birce Akalay - Lale Kıran

Miray Daner - Aslı Tuna

İbrahim Çelikkol - Kenan Sezgin

İrem Sak - Müge Türkmen

Burak Yamantürk - Selim Kıran

Defne Kayalar - Gül

Zafer Ergin - Sulhi

Şifanur Gül - Güliz

Eren Çiğdem - Enver

Demircan Kaçel - Yusuf Tunca

Merve Hazer - Nihan

Bülent Çetinaslan - Ali

Elif Gökçe Özay - Özge

Ertan Ekmekçi - Nunu

Elif Kurtaran - Melisa

Merve Nil Güder - Mia

Muhammet Uzuner - Faruk

Özgür Daniel Foster - Onur

19-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar