2022’de Başlayacak 17 Yeni Dizi Belli Oldu!

2022’de Başlayacak 17 Yeni Dizi Belli Oldu!
2022-2023 sezonunda ekranlarda 17 dizi izleyici ile buluşacak. Bu dizilerin 5’i Star TV’de, 5’i Fox TV’de, 4’ü Atv’de, 2’si Show TV’de ve 1’i de Kanal D’de başlayacak.

Oldukça sevilen oyuncuların başrolünde yer alacağı yeni sezon dizileri bomba gibi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yaz ayları boyunca yazlık diziler yayınlandı onlarında yakında final yapması beklenirken, 2022-2023 kış sezonun da hangi diziler var? Merak ediliyor. Eylül ayında diziler için yeni sezon başlayacak. Eylül-Ekim ayına dizilerini yetiştirmek isteyen yapımcılar, dizi ekiplerini sete çıkarmaya oyuncu kadrolarını neleştirmeye çalışıyor. Cast çalışmalarını hızlandıran diziler için hergün yeni gelişmeler duyuruluyor. Yazın tatil sezonununda bitmesi ile kış aylarında genel olarak evde geçirilen günlerde dizilere olan merak artıyor. Düzenli izleyiciye kavuşan yapımlarda yeni sezonun başlamasını televizyon izleyicileri kadar merakla bekliyor. Kanallar yakın zamanda peş peşine yeni sezonlarını duyurdular. Peki, 2022’de başlayacak diziler hangileri? 2022 sezonunda hangi diziler var? İşte yeni sezon dizileri…

2022-2023 Sezonunda Başlayacak Yeni Diziler   

Star TV (5 Yeni Dizi)

- Yalı Çapkını

- Gecenin Ucunda

- Kral Kaybederse

- Çöp Adam

- Lavanta Konağı

Fox TV (5 Yeni Dizi)

- Kusursuz Kiracı

- Ayşegül Harikalar Diyarında

- Aslan Parçası

- Zengin Kız

- Devlerin Aşkı

ATV (4 Yeni Dizi)

- Ben Bu Cihana Sığmazam

- Hakime Hanım

- Bir Küçük Gün ışığı

- Ateş Kuşları

Show TV (2 Yeni Dizi)

- Yeni İstanbul

- Kızılcık Şerbeti

Kanal D (1 Yeni Dizi)

- O Kız

2022-2023 Sezonunda Başlayacak 17 Dizinin Detayları

- Yalı Çapkını Dizisi; OGM pictures tarafından Star TV için çekilecek. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Antepli zengin bir aşiret kızının istemediği birine aşık olarak İstanbul’a kaçan bir kızın başından geçenler konu alıyor.

- Gecenin Ucunda Dizisi; Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun sahibi oldukları Alim yapım tarafından çekilen dizinin başrollerinde yine kendileri yer alıyor. Ayrıca dizinin başrolüne eşlik edecek bir diğer isim de Tuba Ünsal oldu. Aşka inancını kaybeden Macide’nin, Kazım ile karşılaşması sonrasında aşka yeniden inanmasını konu alıyor.

- Kral Kaybederse Dizisi; OGM Pictures tarafından Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlama olan dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyor. Dizinin konusunda hem çevresinde olup bitenleri umursamayan hem de kendini fazlası ile önemseyen narsist ve vurdumduymaz bir adamın hikayesini konu ediniyor. 

- Çöp Adam Dizisi; OGM Pictures tarafından Star TV için çekilecel dizinin başrolünde Uraz Kaygılaroğlu yer alırken, dizide saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikâyesini  konu ediniyor.

- Lavanta Konağı Dizisi; OGM Pictures yapım tarafından çekilecek dizinin başrolünde Birkan Sokullu rol alırken, dizide etkili bir kadın draması anlatılıyor.

- Kusursuz Kiracı Dizisi; Fox TV için çekilecek olan dizinin başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü rol alıyor. Dizinin konusu ise dikkat çekiyor, bir apartmanda yaşanan olayları konu alıyor.

- Ayşegül Harikalar Diyarında Dizisi; Fox TV’de yayınlanacak dizinin henüz başrolleri netleşmedi. Ancakdizinin konusunda Ayşegül, Ece ve Gamze isimli 3 kız arkadaşın hikayesi anlatılacak.

- Aslan Parçası Dizisi; MF Yapım tarafından Fox TV için çekilecek dizinin henüz oyuncu kadrosu belirlenmedi.

- Zengin Kız Dizisi; başrollerini Alina Boz, Emir Tarık Tekin ve Baran Bölükbaşı paylaşıyor. Dizide maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamayan annesi olmayan babası at yarışı bağımlısı sorumsuz bir aileden geliyor. Bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalan güzeller güzeli bir kız olan Zeynep’in doğum gününde çok büyük miktarda para bulması ile değişen ve bu paranın onun sınavı olmasını konu alıyor.

- Devlerin Aşkı Dizisi; Gold film tarafından Türkan Şoray’la Kadir İnanır’ın 1976 yılında yayınlanan efsane filminin dizi versiyonu olarak çekilecek henüz oyuncu kadrosu netleşmedi.

- Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisi; Atv ekranlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devamı niteliğinde çekilen dizinin de başrolünde Oktay Kaynarca ve Pelin Akil rol alıyor.

- Hakime Hanım Dizisi; Tims&B yapım şirketi tarafından Atv için çekilen başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu’nun rol aldığı dizide, dürüst ve adaletten şaşmayan Hakime Ülkü’nün hayatında yaşadıklarını konu alıyor.

- Bir Küçük Gün Işığı Dizisi; başrollerini Berk Oktay ve Seray Kaya’nın paylaştığı Atv için çekilecek dizinin çekimleri İtalya’da başladı ve konusu dram türünde olacak.

- Ateş Kuşları Dizisi; Bozdağ Yapım tarafından çekilecek dizinin henüz oyuncu kadrosu netleşmedi ancak etkileyici bir konuya sahip. Dizinin ‘Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz’ sloganıyla çekilen dizi sokak çocuklarının etkileyici hikâyesini anlatıyor.

- Yeni İstanbul Dizisi; Show TV’de yayınlanacak olan, ABD Yapımı New Amsterdam dizisinden uyarlama, başrollerini Tansel Öngel, Ulaş Tuna Astepe ve Şerif Erol paylaşıyor. Dizide  idealist bir doktor olan Barış Güvener’in, görev yapacağı Yeni İstanbul hastanesinde idealist ve hastalarına faydalı olabilmek adına fırtınalar estirecek olayları konu ediniyor.

- Kızılcık Şerbeti Dizisi;  Yapımın Gold Film’in üstlendiği dizinin senaristi bugüne kadar unutulmaz birçok projenin yaratıcısı olan Melis Civelek oldu. Ancak dizinin konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili henüz net bir bilgi yok.

- O Kız Dizisi; Focus Film tarafından Kanal D için çekilen dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Dilin  Döğer ve Sezin Akbaşoğulları rol alıyor. Dizinin konusunda ise; 45 yaşında olmasına rağmen hayatı 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algılayan Kadir’in  hayatı ne kadar acımasız olsa da, içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacaktır. Bir dram hikayesi olacak O Kız dizisi iddialı yapımlardan biri olarak ekranlara gelecek.

02-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar