Güldür Güldür Show’a Yeni Sezonda Kimler Katılacak? İşte 3 Bomba İsim

Güldür Güldür Show’a Yeni Sezonda Kimler Katılacak? İşte 3 Bomba İsim
BKM yapımcılığında Show TV ekranlarında yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür bu sezon 10. Yılı ile izleyici ile buluşacak. Yeni sezona 3 bomba isim dahil oldu!

Yapımı BKM imzalı, yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği Güldür Güldür Show’un yeni sezonu yakında izleyici ile buluşacak. İlk sezonu Fox TV’de yayınlanan daha sonra 9 sezon boyunca Show TV ekranlarında devam eden Güldür Güldür Show’un sunuculuğunu ve operatörlüğünü Ali Sunal yapmakta. Tiyatro ve komedi türündeki programın yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu otururken, senaryosunu Murat Kepez kaleme alıyor. Bugüne kadar 312 bölüm yayınlanan Güldür Güldür Beşiktaş Kültür ve Gösteri Merkezi’nde canlı olarak izleyici ile buluşmakta, ardından televizyon ekranlarında yayınlanmakta. İzleyici ile soru- cevap, sohbet şeklinde geçen interaktif program ayrıca ünlü isimleri konuk olarak ağırlıyor. Ramiz Bayraktar programın tema müziğini besteliyor. 10 yıldır ana kadro oyuncularının yanı sıra her yıl yeni oyuncuların dahil olduğu eğlence programına bu yılda yeni isimler dahil oluyor. Birbirinden başarılı ve komik skeçlerin oynandığı çok başarılı isimlerin yer aldığı kadroda oyuncular yıldızlaşıp parlarken, zamanla daha iyi projelerde rol almaya başladılar. 10. Sezonu ile ekranlara gelecek olan Güldür Güldür Show ekibinden Bilal karakterine hayat veren Onur Buldu’nun programdan ayrılacağı konuşulurken, kadroya bu yıl 3 bomba isim dahil oluyor. İşte o isimler…

Güldür Güldür Show’a Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar Dahil Oluyor

Show TV ekranlarının komedi programı Güldür Güldür Show’un resmi hesabından yapılan açıklama göre Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar’ın 10. sezonda Güldür Güldür kadrosunda yer alacağı belirtildi. Programın sayfasından yapılan açıklama ise şöyle; ‘’Güldür Güldür Show olarak 10. sezonumuzda yine sürprizlerle karşınızda olacağız. Hoş geldiniz Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar!’’ sözleri ile paylaşıldı.

Erdem Yener daha önce de 28-128. Bölümler arası Güldür Güldür Show programında rol almıştı. ‘Hüseyin’ karakterini canlandıran oyuncu şimdi yeniden programa geri dönüyor.

 

Hasibe Eren ise komedi yapımların içinde rol alan isimlerden biri olarak zaten uzun yıllardır tanınıyor. İlk olarak Sıdıka dizisi ile tanınan ve ardından Gülse Birsel’in senaristliğindeki yapımların kadrolarında rol almış. Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ile komedi yapımların başrolü olarak ilk akla gelen isimlerden biri oldu. Kara Bela, Türk Malı yapımları ile rol alan son olarak Hakim dizisinde farklı bir rol ile ekranlara gelen oyuncu, yeniden komedi ve bol kahkaha içeren Güldür Güldür Show ekibine dahil oldu.

 

Gürhan Altundaşar ise, BKM’nin diğer güldürü programı olan Yılmaz Erdoğan moderatörlüğünde, Eser Yenerler’in sunumunda yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programının oyuncu kadrosunda yer alıyordu.

 

Güldür Güldür Show’un 2022-2023 Sezonundaki Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Güldür Güldür Show’un 10. Yılı olan 2022-2023 sezonunda rol alacak oyuncular; Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter ve son olarak kadroya dahil olan Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar yer alacak. Başarılı oyuncular yeni sezonda eğlenceli performanslarını sergilemeye devam edecekler.

 

Onur Buldu Güldür Güldür Kadrosundan Ayrılıyor Mu?

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital platform olan Exxen’de yeni bir diziye başlayacağı iddia edilen Onur Buldu hakkında hala resmi bir açıklama gelmemesi izleyicilerin aklında soru işareti oluşturmaya devam ediyor. En son gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ‘Sizi Dinliyorum’ adlı program ile Exxen dijital platformunda yakında izleyici ile buluşacak Onur Buldu ayrıca farklı projelerde rol almayı planladığı için Güldür Güldür Show programından ayrıldığını duyurmuştu.  

25-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar