236 Gündür Hastanede Yatan Mehmet Ali Erbil’den İlk Görüntü!

236 Gündür Hastanede Yatan Mehmet Ali Erbil’den İlk Görüntü!
Ekranların sevilen sunucusu ve başarılı oyuncu Mehmet Ali Erbil sevenlerini sonunda mutlu etti. Aylardır tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in ilk görüntüsü! İşte ayrıntılar!

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil yaklaşık 7 ay önce geçirdiği talihsiz bir kaza sonrası hastaneye kaldırılmış ve o günden bugüne kadar uzun bir tedai süreci başlamıştı. Erbil uzun bir süre bilinci kapalı olarak kalmış son zamanlarda yavaş yavaş toparlanmaya başlamıştı. Ailesini, akrabalarını, arkadaşlarını ve tabi ki sevenlerini derin bir üzüntüye sevk eden ve bir ara bütün umutların tükendiği Erbil sonunda sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Erbil’den Aylar Sonra İlk Görüntü!

Hastanede halen tedavi gören ve her geçen gün sağlık durumu daha da iyiye giden Mehmet Ali Erbil’in ilk görüntüsü ortaya çıktı. Erbil, hasta odasında kuaförü ve aynı zamanda çok yakın arkadaşı olan şarkıcı Ercan Avşar'ın doğum gününü kutladı.

Ne Olmuştu?

Evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve sonrasında yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu nükseden Mehmet Ali Erbil, 7 aydır hastanede tedavi görüyor. Aylardır görüntülenemeyen Mali'nin ilk görüntüsü ortaya çıktı. 236 gündür hastanede yatan Mehmet Ali Erbil, ilk kez hem fotoğraf hem de video çekilmesine izin verdi. Erbil, hastaneye yattığından beri yanından ayrılmayan yakın dostu Ercan Avşar'ın doğum gününü kutladı. Ercan Avşar'da bu keyifli anları sosyal medyasında paylaştı.

Neşeli Halleri Dikkat Çekti

Aynı zamanda şarkıcılık yapan Ercan Avşar'ın seslendirip meşhur ettiği "Happy de Birth Day To You" şarkısı eşliğinde pastayı kesen ikilinin neşeli halleri ise dikkatlerden kaçmadı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’de babasının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve önümüzdeki günlerde taburcu olacağını duyurmuştu.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Türkmen kökenli, Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in ikinci oğludur. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü'ne yatılı olarak girdi ve bu dönemde 16 yaşındayken hocası Cüneyt Gökçer tarafından Küheylan oyunun başrolüne seçilir. Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak baş rolde En İyi Tiyatrocu Ödülü'nü kazandığinda daha 17 yaşındaydı.

Buradan mezun olduktan sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta 'Küheylan' olmak üzere birçok oyunda oynadı . 21 yaşına geldiğinde hayatının akışını değiştirecek bir karar vermek zorunda kalır. Ya Ankara'da kalıp tiyatro oyunculuğuna devam edecek ya da İstanbul'dan aldığı müzikal tekliflerini değerlendirecektir. İkincisini yapar ve Devlet memurluğundan istifa eder, bugünkü Mehmet Ali Erbil portresi yavaş yavaş şekillenir. Kanal D'de yayınlanan yarışma programı "Çarkıfelek" ve ATV'de uzun bir süre yayınlanan "Tatlı Kaçıklar" dizisiyle zirveye çıkan başarılı şovmen, "Harakiri" ve "Hababam Sınıfı Güle Güle" adlı filmlerle beyazperdeye geçti. Son dönemlerde, Sinan Çetin'in "Bay E", Gani Müjde'nin "Kahpe Bizans", Ömer Uğur'un yönettiği "Hemşo" adlı filmlerde rol aldı. TRT'de yayınlanan "Bir Başka Gece" adlı programın sunuculuğunu yaptı. 1985′de İlyas Salman ile birlikte oynadığı Uyanıklar Dünyası adlı filmle büyük beğeni topladı.

11-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar