Dengi Dengine neden final yaptı? Yeni sezonda devam edecek mi?

Dengi Dengine neden final yaptı? Yeni sezonda devam edecek mi?
Dengi Dengine TRT 1'in Ramazan Bayramı boyunca ekranlara getirdiği mini bir dizi. Dengi Dengine neden final yaptı ve gelecek szeon devam edecek mi?

TRT 1’in bayram dizisi Dengi Dengine bayramın birinci günü ilk bölümüyle ekranlara geldi ve 7 Haziran günü final yaptı. Peki, Dengi Dengine neden final yaptı? Gelecek sezon ramazanda devam edecek mi? Bütün bu ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Dengi Dengine neden final yaptı?

İftar saatinde yayınlanan Ramazan dizileri bir zamanlar oldukça popülerdi. Birkaç ulusal kanalda ramazan dizileri hazırlanırdı. Birçok kaliteli oyuncunun başlangıç dizisi olan TRT’nin Ramazan Güzeldir bu dizilere iyi bir örnek olabilir. TRT 1 ramazan boyunca olmasa da bayram için mini bir dizi hazırlattı. Bayram süresince yayınlanmak üzere planlanıp hazırlanan Dengi Dengine 7 Haziran Cuma günü final yaptı. Yayınlandığı ilk bölüm ile birlikte çok sevilen ve reytinglerde iyi bir sıralama elde eden Dengi Dengine İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübünün ortaklaşa yapımını üstlendiği bir dizi. Yönetmen koltuğunda ise Murat Zaloğlu ve Osman Nail Doğan oturdu. Bu mini dizinin senaryosunu ise Ali Saral kaleme aldı. Dengi Dengine bayram dizisi olarak düşünülüp çekildiği için final yaptı. Daha fazlası düşünülmedi. Gelecek sezon da devam etmesi beklenmiyor.

Dengi Dengine dizisi konusu nedir?

Toprak, Mert, Gökçe ve Bora birbirleriyle oldukça iyi anlaşan çok iyi arkadaştırlar. Bu güzel arkadaş grubu Toprak’ın bir trafik kazası sonucu ölmesiyle büyük bir şok yaşar. Toprak’ın özel bir hayali vardır. Bir rock festivalinde gruplarının sahne almasını çok istemektedir. Gökçe, Mert ve Bora kararlı bir şekilde Toprak’ın bu hayalini gerçeğe dönüştürmek üzere Seyfi ile birlikte işe koyulurlar. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Aşılması gereken sorunlar vardır. Bunun için bir klip çekmeleri gerekmektedir. Klip için de azımsanmayacak bir paraya ihtiyaçları vardır. Birkaç farklı yerde iş ararlar ama bulamazlar. Nasıl olduysa mahallemizde bir anda ramazan davulcusu olarak işe başlarlar. İşte hikaye de burada başlar.

TRT 1 dizisi Dengi Dengine oyuncu kadrosunda kimler var?

Dengi Dengine’nin oldukça popüler bir oyuncu kadrosu vardı. Su Kutlu, Bora Akkaş, Baran Can Erarslan, Murat Kekilli, Ergül Miray Şahin, Cemre Polat, Şinasi Yurtsever, Dilek Çelebi, Bülent Seyran ve usta oyuncu Altan Erkekli dizide yer alıyordu. 

10-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar