24 Ağustos 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

24 Ağustos 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
Ya Çok Seversen, MasterChef, Kendi Düşen Ağlamaz gibi programların kıyasıya rekabetine yol açan 24 Ağustos Perşembe gününün reyting sıralaması açıklandı. Zirvede MasterChef vardı.

Ya Çok Seversen, MasterChef, Kendi Düşen Ağlamaz programlarının yayınlandığı 24 Ağustos Perşembe gününe ait reyting sıralaması belli oldu. Yaz sezonu nedeniyle yarışma ve film ağırlıklı geçen Perşembe gününün galibi MasterChef olurken Ya Çok Seversen ve Kendi Düşen Ağlamaz da yapımcısın memnun etmeyi başardı. İzleyici merak ediyor, 24 Ağustos Perşembe günü reyting sonuçları nasıl gerçekleşti? İlk üçte hangi dizi ve programlar yer aldı? Tüm analizleriyle 24 Ağustos reyting sonuçları haberimizin detaylarında.

24 Ağustos 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Ya Çok Seversen, MasterChef, Kendi Düşen Ağlamaz gibi programların kıyasıya rekabetine yol açan 24 Ağustos Perşembe gününün reyting sıralaması açıklandı. Güldür Güldür Show, Ya Çok Seversen, Kim Milyoner Olmak İster, İntikam Vakti, Kendi Düşen Ağlamaz, Celal İle Ceren ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelirken zirve yine MasterChef Türkiye’nin oldu.

MasterChef zirveyi bırakmıyor

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte zirveye kurulan ve bir daha liderlik koltuğundan inmeyen MasterChef’in ilk sırada olduğu Total'de 2. sırada TRT1'de yayınlanan "Kendi Düşen Ağlamaz", 3.sırada "Fox Ana Haber" yer aldı. Televizyon izleyicisinin en çok takip ettiği AB'de ise 1.sırada "Masterchef Türkiye All Star", 2.sırada TV8,5'da ekrana gelen "Genk-Adana Demirspor UEFA Avrupa Konferans Ligi Karşılaşması", 3.sırada "Kendi Düşen Ağlamaz" yer aldı. İşte düne damga vuran programların sıralandığı reyting ölçümleri…

25-08-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar