Yalı Çapkını’ndan ilk kare geldi

Yalı Çapkını’ndan ilk kare geldi
Senaryo ekibinin değişmesine rağmen havasından ve neşesinden bir şey kaybetmeyen Yalı Çapkını oyuncuları ve teknik ekip nihayet bugün çekimlere başladı.

Yalı Çapkını oyuncuları kimdir? Yalı Çapkını senaristi ve yönetmeni kim?Diziden ayrılan ve yeni katılan isimler kim? Burcu Alptekin sete çıkmalarını nasıl bir mesajla duyurdu?Yalı Çapkını dizisi ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar …

Yalı Çapkını’ndan ilk kare geldi

Star TV’nin sevilen iddialı dizisi Yalı Çapkını’ndan ilk kareler geldi sosyal medya coştu. İlk bölümü 23 eylül 2022 tarihinde yayınlanan Yalı Çapkını dizisi 36. Bölümde sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Yeni sezon çalışmalarına harıl harıl çalışarak devam eden ekip ilk önce okuma provasında buluştu. Senaryo ekibinin değişmesine rağmen havasından ve neşesinden bir şey kaybetmeyen ekip nihayet bugün çekimlere başladı. Sete çıkan dizinin yönetmeni Burcu Alptekin oyuncularında yer aldığı neşeli bir fotoğraf paylaşarak “Yalı Çapkını kayık der” diyerek izleyicilere yeni sezon ile ilgili mesaj verdi.

Doğukan Gitti Taro geldi

Diziye yeni senarist olarak Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay transfer oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu durumu kabullenmek istemese de dizi şu andaki senaristleri le devam ediyor. Diziden ayrılan başarılı senarist Mehmet Barış Günger nefes bile almadan yeni proje senaryolarına daldı bile. Bütün senaristlere ve yazın ekibine başarılar dilerken bu kan değişikliğinin dizi için nasıl bir sonuç doğuracağı merakla bekleniyor. Diziden gidenler olduğu gibi yeni gelenler de oluyor.En son Ferit’in abisi Fuat rolünde oynayan Doğukan Polat senaryo gereği ölünce diziye veda ederken, dizinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman’da diziden ayrılan en son isim oldu. Dizinin Kolsuz Necip Ustası usta oyuncu Menderes Samancılar bir ara diziden ayrılsa da sonra tekrar dönerek izleyenleri mutlu etti. Yeni katılan oyunculara baktığımızda Halis Ağa’nın kızı ve torunu rolü ile ünlü oyuncu Binnur Kaya ve Mert Tarık Tekin’in diziye yeni bir solul olması ve renk katması bekleniyor.

Dizi kadrosu

Yalı Çapkını dizi kadrosu ve karakterleri şu şekilde sıralanıyor; Afra Saraçoğlu – Seyran, Mert Ramazan Demir -  Ferit, Beril Pozam – Suna, Binnur Kaya – Nükhet, Buçe Buse Kahraman – Pelin, Diren Polatoğulları – Kazım, Gülçin Santırcıoğlu – İfakat, Çetin Tekindor - Halis Ağa, Gözde Kansu – Gülgün, Ersin Arıcı – Abidin, Emre Altuğ – Orhan, Öznur Serçeler - Şerif Sezer, Doğukan Polat – Fuat, Selen Özbayrak – Dicle, Menderes Samancılar – Necip, Hülya Duyar -  Şefika, İrem Altuğ -  Sultan, Cansu Fırıncı – Ibrahim, Sezin Bozacı, Barış Akdeniz - Halis Ağa, Umut Gezer – Yusuf, Yiğit Tuncay, Mert Tarık Tekin .

25-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar