25 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları | Benim Tatlı Yalanım ne kadar izlendi?

25 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları | Benim Tatlı Yalanım ne kadar izlendi?
Benim Tatlı Yalanım'ın yeni bölümüyle yayınlandığı 25 Temmuz Perşembe gününe ait reyting sonuçları beli oldu. Dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri!

25 Temmuz Perşembe reyting sonuçları elimize ulaştı. Dün akşam Benim Tatlı Yalanım,Tek Yürek, Yaparsın Aşkım, Güven Bana yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıktılar. Geçen haftayı zirvede tamamlayan Benim Tatlı Yalanım bu hafta da aynı başarıyı sürdürebildi mi?

Dün tüm kategorilerde en çok izlenen yapım Star TV'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım oldu.

TOTAL grubunda ikinci sırada Fox Ana Haber, üçüncü sırada Yaparsın Aşkım, dördüncü sırada Güven Bana, beşinci sırada ise Çok Güzel Hareketler Özel yer aldı.

AB grubunda birinci ve ikinci değişmedi. Benim Tatlı Yalanım birinci, Fox Ana Haber ikinci, Tek Yürek üçüncü, Güven Bana dördüncü, Yaparsın Aşkım beşinci sırada yer aldı.

TOTAL  İLK 10 SIRALAMASI 

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 BENIM TATLI YALANIM STAR TV
2 FOX ANA HABER FOX
3 YAPARSIN ASKIM FOX
4 GUVEN BANA ATV
5 COK GUZEL HAREKETLER 2 OZEL KANAL D
6 BENIM TATLI YALANIM (OZET) STAR TV
7 SHOW ANA HABER SHOW TV
8 TATLI BELA (TKR) KANAL 7
9 HABER ONU SHOW TV
10 IKIMIZIN YERINE KANAL 7

AB İLK 10 SIRALAMASI 

SIRA BAŞLIK KANAL ADI
1 BENIM TATLI YALANIM STAR TV
2 FOX ANA HABER FOX
3 TEK YUREK TRT 1
4 GUVEN BANA ATV
5 YAPARSIN ASKIM FOX
6 BENIM TATLI YALANIM (OZET) STAR TV
7 COK GUZEL HAREKETLER 2 OZEL KANAL D
8 DEDE KORKUT HIKAYELERI BAMSI BEYREK (T.S) TV8
9 ASK-I MEMNU (TKR) KANAL D
10 OLUMCUL OYUN (Y.S) SHOW TV

REYTİNG NEDİR?

Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir.

Günümüzde bir çok izleyici, takip ettiği programların izlenme oranları ile yakından ilgileniyor olsa bile, reytingler aslında izleyiciyi etkileyen bir durum değildir. Sistemin tek amacı televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmak ve reklamlarını en doğru şekilde kullanmasını sağlamaktır.

Aynı zamanda ölçümlemeye dahil olan kanallar, yayınladıkları yapımların izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, yayın hayatına devam etmesi veya final yapması konusunda karar vermektedirler.

26-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar