Afili Aşk'ın Erkut'u neden yok? Uğur Uzunel diziden ayrıldı mı?

Afili Aşk'ın Erkut'u neden yok? Uğur Uzunel diziden ayrıldı mı?
Star Tv'nin Çarşamba günleri beğenilerek izlenen dizisi Afili Aşk'ta Ayşe'nin kardeşi Erkut (Uğur Uzunel) diziden ayrıldı mı?

Kanal D izleyicilerinin Çarşamba akşamları beğenerek izledikleri Afili Aşk’ın yeni bölümlerinde büyük bir sürpriz var. Afili Aşk’ın beğenilen karakterlerinden Erkut (Uğur Uzunel) son bölümde yoktu. Oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığı dedikodusu sosyal medyada konuşulmaya başladı. Canli tv izleyicilerinin merakını giderecek bilgilere ulaştık. Erkut karakteri neden son bölümde yoktu? Uğur Uzunel başka bir diziye mi geçti? Bütün ayrıntılar haberimizde…

Afili Aşk Erkut ne zaman gelecek?

Afili Aşk dizisinin bir önceki bölümünde yer almayan Uğur Uzunel hikâye gereği bedelli askerlik görevini yapmaya gitmişti. Son bölümde ise karakter yine yoktu ve askerde olduğu haberi senaryoda işlenmişti. Gerçek hayatta da şu anda bedelli askerliğini yapan Uğur Uzunel birkaç hafta Afili Aşk da yer almayacak. O Şimdi Asker…

Afili Aşk Erkut (Uğur Uzun) kimdir?

Erkut hiçbir işte dikiş tutturamayan ailemizin bir üyesi... Bu tür dizilerde mutlaka bu tür karakterler olur. Kızımız ya da oğlumuzun başını derde sokması için bu karakterlere hikayelerde ihtiyaç vardır.

Hikâye konsepti yönüyle Star Tv’nin dizisi Benim Tatlı Yalanım’ın Afili Aşk’a çok benzediğini söylemiştik. Ayşe’nin işe yaramayan abisi Erkut gibi Benim Tatlı Yalanım’da da Suna’nın işe yaramayan abisi Rafet var. İki karakter de pek bir işte dikiş tutturamayan kardeşlerinin başını belaya sokan karakterler… İşte Erkut böyle bir tip. Zengin bir aileye verdikleri Ayşe’nin yeni ailesinin etinden budundan yararlanmak isteyen ama abisi Rıza tarafından pek sevilmeyen bir karakter… Sahtekârlıkla borç bulup bedelli askerlik ücretini yatırıp ailesini askere gittiği gün şoke uğratan bu karakter asker dönüşü başta Ayşe olmak üzere bütün aileye bela olmaya devam edecektir.

Uğur Uzunel kimdir?

Sanatçı 1988 İzmir doğumlu olup çocuk yaşlardan itibaren ilgi duyduğu tiyatro ile büyümüştür. Uğur Uzunel bütün İzmirliler gibi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Sahne Sanatları bölümünde eğitim aldı.

Uğur Uzunel’in görev aldığı dizi ve filmler hangileridir?

Uğur Uzunel Ağır Roman Yeni Dünya, El Yazısı filmlerinde rol alırken Şeref Meselesi dizisi ile ekranların aranan yüzü oldu. Nefesim Kesilene Kadar Takım: Mahalle Aşkına, Aşk ve Mavi dizilerinde de görev aldı. Afili Aşk'tan önce de TRT 1 dizisi Halka'da görev yaptı.

25-07-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar