26 Nisan Cuma Reyting Sonuçları

26 Nisan Cuma Reyting Sonuçları
26 Nisan Cuma gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Hercai, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve Kızım dizileri günü hangi sırada tamamladı? İşte dünün reytingleri!

26 Nisan Cuma gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Hercai, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar ve Kızım gibi beğenilerek izlenen dizilerin ekranlara geldiği günde geçtiğimiz hafta en çok izlenen yapım 'Hercai' olmuştu. Peki seyirci dün en çok hangi diziyi izledi? İşte dünün reytingleri!

REYTİNG SONUÇLARI

HERCAİ TÜM KATEGORİLERDE EN ÇOK İZLENEN DİZİ OLDU!

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in üstlendiği, yayınlandığı ilk günden bu zamana ilgiyle takip edilen Atv'nin başarılı dizisi Hercai geçtiğimiz haftaki izlenme oranlarını korudu. TOTAL ve ABC'de birinci sırada yer alan dizi, AB kategorisinde ikinci sırada yer alırken, tüm kategorilerde en çok izlenen dizi olmayı başardı.

ARKA SOKAKLAR ZİRVEYİ UNUTTU!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizi projelerinden biri olan ve Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olma özelliğini yıllardır elinde tutan Arka Sokaklar dizisi atv'nin yeni dizisi 'Hercai'nin yayınlanmasıyla birlikte bu iddiasından uzaklaştı. Dizi dün yayınlanan 515. yeni bölümüyle AB kategorisinde 4.4, total kategorisinde ise 6,91 izlenme oranıyla günü dördüncü tamamladı.

GEÇEN HAFTA CUMA REYTİNGLERDE NE OLMUŞTU? (16 NİSAN REYTİNGLERİ)

Total kategorisinde; Atv'nin yeni dizisi Hercai 12,82 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlarken, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 9,28 izlenme oranıyla ikinci, Arka Sokaklar dizisi 7,61 izlenme oranıyla üçüncü, Hercai dizisinin özet bölümü dördüncü, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise 5,84 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

AB kategorisinde; Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 8,82 izlenme oranıyla günü birinci sırada tamamlarken, Hercai dizisi 7,39 izlenme oranıyla ikinci sırada, İstanbullu Gelin dizisi 5,05 izlenme oranıyla günü üçüncü sırada, Arka Sokaklar dizisi 4,2 izlenme oranıyla dördüncü sırada, Müge Anlı ile Tatlı Sert 4,04 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

ABC1 kategorisinde ise; 6. yeni bölümüyle ekranlara gelen 'Hercai' 10,55 izlenme oranıyla günü birinci sırada, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber 9,89 izlenme oranıyla ikinci sırada, Müge Anlı ile Tatlı Sert 5,34 izlenme oranıyla üçüncü sırada, Arka Sokaklar 5,0 izlenme oranıyla dördüncü sırada, TRT1'in Berat Kandili özel programı 4,61 izlenme oranıyla günü beşinci sırada tamamlayan yapım oldu.

 

 

 

26-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar