Aybüke Pusat, Sadece Sen dizisine dahil oldu

Aybüke Pusat, Sadece Sen dizisine dahil oldu
Özellikle Söz dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Aybüke Pusat yaz aylarında ekranlarda olacak Sadece Sen dizisine dahil oldu.

Çok yakın zamanda Sadece Sen dizisi ekranlara gelmeye başlayacak. FOX TV'nin ekranlara getireceği diziye Aybüke Pusat'ta dahil oldu. Söz dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren Aybüke Pusat'ı başrolde izleyeceğiz. 

Aybüke Pusat'ı son olarak Şahin Tepesi dizisinde izleme imkanı bulabilmiştik. ATV ekranlarından yayınlanan dizi oldukça kısa sürmüştü. Aybüke Pusat, birkaç aylık aranın ardından tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor. FOX TV'de yayınlanacak olan yaz dizisi Sadece Sen'in oyuncu kadrosuna dahil olan güzel oyuncunun hangi rolde oynayacağı henüz bilinmiyor. 

Sadece Sen dizisinde daha önce Aslıhan Malbora, Ali Yağcı ve Furkan Andıç gibi isimlerin de rol alacağı açıklanmıştı. Bu isimlere bir de Aybüke Pusat eklenmiş oldu. Çekimlerin önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.

Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ünivesite eğitimini Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra dans ve piyano eğitimi aldı. Üniversiteden sonra balerinlik yapan Aybüke Pusat, şu anda Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde okumayı sürdürmektedir. 

2014 yılıyla birlikte ülke çapında tanınmaya başladı. 2014 Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda jüri tarafından 3. seçilmesi Aybüke Pusat'ın önünü açtı. Güzellik yarışmasından aylar sonra Star TV'de Medcezir dizisinde Elif karakteriyle rol aldı ve böylece Aybüke Pusat'ın oyunculuk kariyeri başlamış oldu. 

Aybüke Pusat'ın sonraki dizisi FOX TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisi oldu. 2015 yılında diziye dahil olan oyuncuyu Zeynep karakteriyle gördük.

2016 yılında bir başka FOX TV dizisi olan Familya dizisinde de rol aldı. Familya dizisinde Su Beyoğlu karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Kariyerinin zirvesine Star TV'de yayınlanan Söz dizisiyle birlikte çıktı. Tolga Sarıtaş ile birlikte başrolde yer alan Aybüke Pusat, 2017 yılında Bahar Kutlu karakteriyle rol almaya başladığı diziden 2018 yılının Haziran ayında ayrıldı.

Kendisini son olarak 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde izlemiştik. Aybüke Pusat, kısa süren dizide Verda Özden karakterine can verdi.

Aybüke Pusat bu kez de bir yaz dizisi olan Sadece Sen ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

25-04-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar