28 Mayıs 2024 Salı Reyting Sonuçları

28 Mayıs 2024 Salı Reyting Sonuçları
28 Mayıs 2024 Salı reyting belli oldu. Total, ab ve abc1 izleyici kategorilerinde dün en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte dünün reytingleri..

28 Mayıs 2024 Salı gününe ait reyting sonuçları belli oldu.

Dün Show Tv'de ‘Bahar’ dizisi on dördüncü yeni bölümüyle ekrana gelirken, trt1'de ise ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ yeni bölümüyle ekranlara geldi. Reytinglerde ilk sıraya yerleşmeye alışan Survivor All Star, eleme gecesi ile kaçıncı sıraya yerleşti? Salı günü en çok izlenen yapım hangisi oldu? İşte reytingler.

28 MAYIS SALI REYTİNGLERİ

TOTAL İLK 10

Total izleyici kategorisinde dün en çok izlenen yapım Show Tv'de yayınlanan ‘Bahar’ oldu. Listenin ikinci sırasında Tv8 ekranlarının nefes kesen yarışma programı ‘Survivor All Star’ yer alırken, trt'nin sevilen dizisi ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ üçüncü sırada yer aldı. Salı günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Bahar dizisi her hafta olduğu gibi bu haftada ilk sırayı kimselere kaptırmadı. Listenin dördüncü sırasında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yer alırken, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen ‘Now Ana Haber’ total'de en çok izlenen sekizinci program oldu.

1BAHARSHOW TV
2SURVIVOR ALL STARTV8
3MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5BAHAR (OZET)SHOW TV
6BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
7ESRA EROL'DAATV
8SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10RECEP IVEDIK 5 (T.S)NOW

AB İLK 10

AB izleyicisi Total'de olduğu gibi tercihini sevilen dizi ‘Bahar’dan yana kullandı. Trt 1 dizisi listenin ikinci sırasında yer alıken, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ dördüncü, ‘Survivor All Star’ dördüncü, ‘Now Ana Haber’ beşinci sırada günü tamamladı.

AB İLK 10

1BAHARSHOW TV
2MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
3BAHAR (OZET)SHOW TV
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5SURVIVOR ALL STARTV8
6SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
7BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
8MEHMED FETIHLER SULTANI (OZET)TRT 1
9ESRA EROL'DAATV
10ATV ANA HABERATV

 

ABC1 İLK 10

1BAHARSHOW TV
2BAHAR (OZET)SHOW TV
3MEHMED FETIHLER SULTANITRT 1
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5SURVIVOR ALL STARTV8
6SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
7ESRA EROL'DAATV
8BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
9SHOW ANA HABERSHOW TV
10ATV ANA HABERATV

TİAK (Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi) tarafından alınan karar doğrultusunda, reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

Canlitv.com

Reyting nedir?

Reyting; İngilizce rating sözcüğünden türeyen, dilimizde “derece, derecelendirmek ve ölçümleme” anlamlarına gelen kelimedir. Televizyon kanallarının ve bu kanallarda yayınlanan programların ne kadar izlendiğini gösteren sistemdir.

Günümüzde birçok izleyici, takip ettiği programların izlenme oranları ile yakından ilgileniyor olsa bile, reytingler aslında izleyiciyi etkileyen bir durum değildir. Sistemin tek amacı televizyona reklam veren şirketlerin iş yükünü azaltmak ve reklamlarını en doğru şekilde kullanmasını sağlamaktır.

Aynı zamanda ölçümlemeye dahil olan kanallar, yayınladıkları yapımların izlenme oranlarını göz önünde bulundurarak, yayın hayatına devam etmesi veya final yapması konusunda karar vermektedirler.

29-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler