Kanal D'nin yeni dizisi Yalan reytinglerde ne yaptı?

Kanal D'nin yeni dizisi Yalan reytinglerde ne yaptı?
Kanal D'nin yeni dizisi Yalan reytinglerde başarı elde etti mi? Pazartesi günü ekranlara gelen dizi reytinglerde kaçıncı sıraya yerleşti?

Kanal D ekranlarının yepyeni dizisi Yalan, Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D'nin büyük umutlarla ekranlara sunduğu dizi izleyiciden tam not aldı mı? Yalan dizisi ilk bölümü ile reytingler de kaçıncı sıraya yerleşti? İzleyici Yalan dizisi hakkında ne düşünüyor? İşte Yalan dizisinin reyting sonuçları..

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, yeni dizisi Yalan'ı izleyici karşısına çıkardı. Dram konulu dizinin başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın paylaşıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’a Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak gibi birbirinden başarılı isimlerde eşlik ediyor. Tecrübeli isimleri kadrosunda bulunduran dizinin yönetmenliğini Hakan İnan yaparken, senaryasonu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu üstleniyor. Dram konulu olan dizi Yalan geçtiğimiz Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Konusu ve oyuncuları ile dizi daha ilk bölümden büyük bir beğeni topladı. Açıklanan 27 Mayıs reyting sonuçlarına göre Kanal D'nin yeni dizisi Yalan sıralamada ilk 5'e girmeyi başardı. İlk bölümü bu başarıyı elde eden dizinin diğer bölümlerde neler yapacağı merak konusu..

Yalan 1. bölüm reyting sıralaması

1SURVIVOR ALL STARTV8
2KUDUS FATIHI SELAHADDIN EYYUBITRT 1
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4YALANKANAL D
5SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABERNOW
6ESRA EROL'DAATV
7ATV ANA HABERATV
8SHOW ANA HABERSHOW TV
9KIZIL GONCALAR (TKR)NOW
10SURVIVOR ALL STAR OZET 

27 MAYIS PAZARTESİ REYTİNGLERİ

Total izleyici kategorisinde dün en çok izlenen yapım tv8'de yayınlanan ‘Survivor All Star’ oldu. Listenin ikinci sırasında trt'nin sevilen dizisi ‘Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi’ yer alırken, Atv'nin gündüz kuşağı programları arasında yer alan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ üçüncü sırada yer aldı. İlk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kanal D dizisi listenin dördüncü sırasında yer alırken, Selçuk Tepeli'nin sunumuyla ekrana gelen ‘Now Ana Haber’ total'de en çok izlenen beşinci program oldu.

29-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler