3 Eylül Salı Reyting Sonuçları

3 Eylül Salı Reyting Sonuçları
3 Eylül Salı reyting sonuçları belli oldu. TOTAL, AB ve ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi hangisi oldu? Kimse Bilmez, Yaparsın Aşkım,Masterchef mücadelesi nasıl sonuçlandı?

3 Eylül Salı reyting sonuçları belli oldu. Dün prime time'da yeni bölümüyle ekrana gelen yapımlar Masterchef Türkiye, Yaparsın Aşkım ve Kimse Bilmez olurken, yeni sezona sayılı günler kala yaz dizilerinin devam edip etmeyeceği seyircinin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta total kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan Kimse Bilmez'in yeni sezonda devam edip etmeyeceği ve reyting listelerinde günü hangi sırada tamamladığı araştırılıyor. Dün seyircinin tercihi Yaparsın Aşkım mı, ilk eleme heyecanının yaşandığı Masterchef Türkiye mi yoksa Kimse Bilmez dizisimi oldu? 3 Eylül 2019 Salı reyting sonuçları haberimizde!

SALI ZİRVESİ 'KİMSE BİLMEZ'DE

Dün 12. yeni bölümüyle atv ekranında izleyiciyle buluşan, oyuncu kadrosunda Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şenal, Zeynep Elçin, Ferdi Kurtuldu ve Zehra Yılmaz gibi başarılı oyuncuların bulunduğu 'Kimse Bilmez' dizisi total kategorisinde günü birinci sırada tamamlayan yapım oldu. AB kategorisinde de dördüncü sırada yer alan dizinin yeni sezonda devam etmesi bekleniyor.

Kimse Bilmez dizisinin yeni sezonda devam etmesi durumunda Atv'de salı günüleri ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başlamasıyla birlikte gün değişikliğine gidilecek.

Canlı tv izle

MASTERCHEF YENİ SEZONA BOMBA GİBİ BAŞLADI

Tv8'in yemek yarışma programı Masterchef Türkiye yeni sezona bomba gibi başladı. Yeni sezon öncesi şef kadrosunda değişikliğe gidilen ve Hazer Amani yerine daha önce televizyon programlarında da tanıdığımız italyan şef Danilo Zanna ile anlaşılmıştı.

Masterchef Türkiye'de dün ilk eleme heyecanı yaşanırken yarışmaya veda eden isimde belli oldu. 20 yaşındaki genç yarışmacı Onur Dursun dün yarışmaya veda eden isim olurken Masterchef Türkiye dün total ve ab kategorilerinde günü ikinci sırada tamamlayan yapım oldu.

03-09-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler