30 Kasım Salı 2021 Reyting Sonuçları

30 Kasım Salı 2021 Reyting Sonuçları
30 Kasım Salı reyting sonuçları belli oldu. Sana Söz, Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı, Destan dizilerinin ekrana geldiği günün sonuçları haberimizde!

30 Kasım Salı reyting sonuçları belli oldu.

Dün Fox'ta 'Evlilik Hakkında Her Şey' 11. bölümüyle, TRT 1'de Masumlar Apartmanı 49. bölümüyle, Atv'de 'Destan' 2. bölümüyle, Star TV'de ise 'Sana Söz' dizisi 5. bölümüyle prime time'da ekrana gelen diziler oldu.

Geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelen 'Destan' dizisi total ve ABC1 izleyici gruplarında günü birinci sırada tamamlamış, AB'de Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinden düşük reyting almıştı. Bu hafta sonuç değişti mi? İşte dünün reytingleri.

TOTAL REYTİNGLERİ

Total izleyici grubunda günü birinci sırada tamamlayan yapım 'Destan' dizisi oluyor. Geçen haftaki istikrarını devam ettiren dizi total izleyisinin beğenisini kazanmış gibi duruyor. Listenin ikinci sırasında 'Esra Erol'da', üçüncü sırasında ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programı yer alıyor. 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' listenin dördüncü sırasında yer alırken, 'Evlilik Hakkında Her Şey' günü beşinci sırada tamamlayan yapım oluyor.

Ayrıca 'Masumlar Apartmanı' günü altıncı sırada tamamlarken, 'MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü ise dokuzuncu sırada bulunuyor. Star TV'de yayınlanan 'Sana Söz' dizisi ise ilk 10'da kendine yer bulamıyor.

AB REYTİNGLERİ

AB izleyici grubunda geçen haftaya yakın bir tablo ortaya çıkıyor. 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisi grubun en çok izlenen yapımı olarak birinci sırada yer alıyor. 'Masumlar Apartmanı' dizisi ise zirveye en yakın izlenme oranını elde ederek günü ikinci sırada tamamlayan yapım oluyor. Atv'nin yeni dizisi geçen hafta olduğu gibi bu hafta da birinci sırayı elde edemiyor ve günü üçüncü sırada tamamlıyor. 

Star TV'nin 'Sana Söz' dizisi total'de olduğu gibi AB izleyici grubunda da ilk 10'da yer alamıyor.

ABC1 REYTİNGLERİ

ABC1 izleyici grubunda da günü birinci sırada tamamlayan yapım 'Destan' oluyor. Geçen sezona damga vuran 'Masumlar Apartmanı' dizisi listenin ikinci sırasında yer alırken, 'Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber' üçüncü, 'Evlilik Hakkında Her Şey' dördüncü sırada günü tamamlayan yapımlar oluyor.

Sana Söz dizisi ABC1'de de ilk 10'da yer alamayarak kötü bir sonuç elde ediyor.

01-12-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar