31 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçları

31 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçları
1 Kasım Salı 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki programlar;Aile ve Özeti, Yabani ve Özeti, MasterChef Türkiye All Star, Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber oldu.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ömer ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

31 Ekim Salı 2023 Reytingleri

İlk sıradaki Yabani dizisini MasterChef Türkiye All Star, Aile, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ben Bu Cihana Sığmazam, Esra Erol'da izliyor. 31 Ekim Salı 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar;Aile Özeti, Yabani Özeti, Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber,  MasterChef Türkiye All Star Özeti oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki Yabani dizisini Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam,  Atv Ana Haber, Fox Ana Haber ve MasterChef Türkiye All Star  izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Üç Kız Kardeş, Yabani dizi özeti ve Ben Bu Cihana Sığmazam özeti oldu.

 

AB İLK 10 PROGRAM

 

Zirvedeki MasterChef Türkiye All Star'ı   Aile, Yabani dizisi, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Fox Ana Haber, Ben Bu Cihana Sığmazam izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Üç Kız Kardeş, Aile dizi özeti, Show Ana Haber ve Atv Ana Haber oldu.

 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

 

Zirvedeki Yabani dizisini MasterChef Türkiye All Star, Aile, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Fox Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Yabani dizi özeti, Esra Erol'da, Show Ana Haber ve Atv Ana Haber oldu.

 

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

 

01-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar