31 Ocak 2023 Salı Reyting Sonuçları

31 Ocak 2023 Salı Reyting Sonuçları
31 Ocak 2023 Salı günü yayınlanan programların ekran karnesi belli oldu Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'in rekabeti listelere yansırken Selçuk Tepeli sürprizi yaşandı

Haftanın en yoğun reyting savaşlarına sahne olan günlerinden biri olan 31 Ocak 2023 Salı gününe ait reyting sonuçları açıklandı. Selçuk Tepeli ile Fox Haber’in reyting listelerini alt üst ettiği günde Ben Bu Cihana Sığmazam, Yürek Çıkmazı ve Esra Erol’da programları yapımcısının yüzünü güldürdü. İddialı yarışmalar, yeni bölümleriyle diziler ve haber programları arsandaki rekabette reyting sıralaması nasıl gerçekleşti? İzleyiciyi en çok hangi programı izledi? Tüm detaylarıyla 31 Ocak 2023 Salı gününe dair reyting sonuçları haberimizde.

31 Ocak 2023 Salı Reyting Sonuçları

Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam, Gecenin Ucunda, Taçsız Prenses ve Yürek Çıkmazı isimli dizilerin yeni bölümlerinin yayınlandığı 31 Ocak Salı günü yayınlanan programların ekran karnesi belli oldu. Sürpriz bir şekilde Selçuk Tepeli ile Fox Haber’in reyting listelerine ambargo koyduğu salı gününde gündüz kuşakları Esra Erol’da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabet listelere yansıdı.

Selçuk Tepeli ile Fox Haber zirvede

Haber programlarında birinciliği kimseye kaptırmayan Selçuk Tepeli çoğunlukla ilk 3’ye yer alıyordu. 31 Ocak Salı günü ise hem AB’de hem de ABC’de liderlik koltuğuna yerleşti. Avanak Abdi, Üç Kız Kardeş, Survivor 2023, Ben Bu Cihana Sığmazam, Taçsız Prenses, Gecenin Ucunda ve Yürek Çıkmazı’nın yayınlandığı 31 Ocak 2023 Salı gününde Ben Bu Cihana Sığmazam Totel’de ve ABC’de ikinci sırayı almayı başardı.

Total'de 1.sırada gündüz kuşağı programı "Esra Erol'da" 2. sırada Atv dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam", 3.sırada ise "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" yer aldı. Önemli bir reyting lsitesi olan AB'de ise 1.sırada ise "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" sürprizi yaşandı. 2.sırada TRT1 dizisi "Yürek Çıkmazı", 3.sırada ise gündüz kuşağı programı "Müge Anlı İle Tatlı Sert" yer aldı. İddialı dizilerin ilk ona bile giremediği gün sonunda reyting listesi şu şekilde oluştu:

01-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar