40 programının yeni sunucusu belli oldu

40 programının yeni sunucusu belli oldu
Sorduğu cesur sorularla geçtiğimiz sezona damga vuran Jülide Ateş'in oğlunun eğitimi için Amerika'ya yerleşmesiyle sunucusuz kalan 40 programının yeni sunucusu belli oldu.

Sorduğu sorularla, farklı formatıyla gündem olan 40 programının yeni sunucusu belli oldu. Kişiliği, sorduğu cesur sorularla geçtiğimiz sezona damga vuran Jülide Ateş'in oğlunun eğitimi için Amerika'ya yerleşmesiyle program sunucusuz kalmıştı. Dizi severler merak ediyor, 4i programının formatı değişti mi, önümüzdeki sezon kim sunacak? Şimdi detaylar

40 programının yeni sunucusu belli oldu

Ödüllü formatıyla ve Jülide Ateş'in başarılı sunumuyla geçtiğimiz sezon en çok konuşulan Tv programlarından biri olan 40 yeni sezona yeni sunucusuyla giriyor. Başarılı sunucu Jülide Ateş'in geçtiğimiz sezon sonunda oğlunun eğitimi için Amerika'ya yerleşmesiyle veda ettiği programın yeni sunucusu belli oldu. Yapımcılığını BBO Yapım / Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği 40 programını bu sezon gazeteci ve yazar Cansu Canan Özgen sunacak. Renkli konuklar, sorulan cesur sorularla zaman zaman gündem olmayı başaran 40 programı yeni sunucusuyla Haber Global ekranlarında format değişikliği olmadan yoluna devam edecek. Keyifli seyirler.

Cansu Canan Özgen kimdir?

1989 İstanbul doğumludur. İstanbul Teknik Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Canan Özgen, New York Üniversitesi Amerikan Dili, Edebiyatı ve Kültürü eğitimi aldı.  Henüz öğrenciyken Beşiktaş Tv'de sunuculuk kariyerine başlayan Özgen, sırasıyla Habertürk TV, ATV ve TV8’de çeşitli programlar sundu. Spor spikerliği, ana haber spikerliği, kuşak programları ve tartışma programları sunuculuğu gibi birçok alanda görev yapan Özgen'i şöhrete ulaştıran program Öteki Gündem programı oldu. 4 yılda 300 bölüm sunan Özgen, Türkiye’nin en önemli akademisyenleri ve entellektüelleriyle gündem oluşturan sohbetler gerçekleştirdi. 5 röportaj kitabı bulunan Canan Özgen; halen konferans, programlar, sunumlar ve yazılarıyla çalışma hayatını sürdürmektedir. 

11-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar