Nesrin Cavadzade'yi kızdıran hareket O fotoğrafları silin!

Nesrin Cavadzade'yi kızdıran hareket O fotoğrafları silin!
Nişantaşı'ndaki avukatlık ofisinin önünde cep telefonuyla görüşürken maskesiz ve makyajsız yakalanan Nesrin Cavadzade objektiflerden fena halde rahatsız oldu. 

Yaptığı çıkışlar e tartışmalarla gündem olan Nesrin Cavadzade bir kez daha sosyal medyaya düştü. Hayranları Yasak Elma'nın başrol oyuncusu nesrin Cavadzade'yi kızdıran hareketi merak ediyor. Ünlü oyuncu neden çılgına döndü? Geçen hafta nişanlanan ünlü oyuncu kimlere ‘O fotoğrafları sileceksiniz" diye seslendi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

Nesrin Cavadzade'yi kızdıran hareket O fotoğrafları silin!

Geçen hafta sürpriz bir kararla oyuncu Gökhan Alkan ile nişanlanan Nesrin Cavadzade, nikah işlemleri için Nişantaşı'nda bir avukatlık ofisine gitti. Ofisin önünde maskesiz ve makyajsız görüntülenen ünlü oyuncu panik oldu. Şaşkın bir vaziyette zile basarak "Kapıyı açın" diye bağıran Nesrin Cavadzade hem magazincileri hem de çevredekileri şok etti. Herkes ne olduğunu anlamaya çalışırken çılgına dönen ünlü oyuncu magazincilere saldırdı.

O fotoğrafları sileceksiniz!

Kimse ne olduğunu anlamamıştı. Nişantaşı'ndaki avukatlık ofisinin önünde cep telefonuyla görüşürken maskesiz ve makyajsız yakalanan Nesrin Cavadzade objektiflerden fena halde rahatsız oldu. Kapısı kapalı olan binanın girişinde Arap turist kafilesiyle karşılaşan oyuncu iyice panik oldu ve zile basarak binadakilerden yardım istedi. Kendisine yardım etmek isteyen bina sakinlerine "Çabuk açın, kapıda kaldım" diyerek çıkışan Nesrin Cavadzade, şok geçiren basın mensuplarına yaklaştı. Öfke patlaması yaşayan Cavadzade bu sefer de magazincilerle polemik yaşadı. "O fotoğrafları sileceksiniz! İstemiyorum" diyerek tepki gösteren ünlü oyuncu hızlıca turistlerin arasına karışarak gizlenmeye çalıştı. Yıldız oyuncunun kamufle olduğu sırada şok halinde objektiflere kaçamak bakışlar atması dikkatlerden kaçmadı.

Üzerine kahve dökülmüş

Hiç kimsenin anlam veremediği olayın aslı sonradan anlaşıldı. Ünlü oyuncunun olay sırasında üzerine kahve döküldüğü öğrenildi. Yedek kıyafetlerinin gelmesini bekleyen Nesrin Cavadzade'nin izinsiz fotoğraflarının çekilmesiyle deliye döndü ve magazincilerden fotoğraflarının derhal silinmesi istedi. 

Gökhan Alkan ile nişanlanmıştı

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile nişanlanan Nesrin Cavadzade hayranlarını şaşırtmıştı. İki aile arasında yapılan basit bir törenle nişanlanan Cavadzade basına şu yorumu yapmıştı: "Biz de gazetelerden okuyoruz detayları. Söz ve nişan gerçekleşti. Çok sevdiğim arkadaşlarımız da vardı. Benim için de sürpriz oldu"

11-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar