5 Aralık 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

5 Aralık 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
Ekranlarda bu hafta Müge Anlı İle Tatlı  Sert rüzgarı esiyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert  her üç gruptada 1. olarak zirveye ismini yazdırdı

Gündüz kuşağı programlarının ağırlığını artırdığı Perşembe gününde hangi programlar arası rekebet kızışıyor? Dizilerin ara verdiği haftada hangi sinema filmleri ilk 10 ‘a girdi? Haberlerde son durum ne?  İlk 10 ‘a girebilen dizi var mı? İşte listeye giren programların değerlendirmeleri. Detaylar yazımızda…

5 Aralık 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Ekranlarda bu hafta Müge Anlı İle Tatlı  Sert rüzgarı esiyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı İle Tatlı Sert  her üç gruptada 1. olarak zirveye ismini yazdırdı. Yine gündüz kuşağının diğer bir güçlü programı olan Esra Erol ‘da totalde 2., AB ve ABC gruplarında 3. oldu.

Ana Haber Bültenlerinde Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber Önde

Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber AB ve ABC gruplarında 2., totalde ise 3. olarak kendine yer buldu. ATV Ana Heber total ve ABC grubunda 5., AB grubundaysa 7. olarak listeye girdi. ATV Gün Ortası programı ise ABC grubunda 9. oldu. Show Ana Haber totalde 7., AB grubundaysa 10. oldu. Kanal D Ana Haber ise total ve AB grubunda 9. olurken ABC grubundaysa 10. olarak ilk 10 ‘a girdi.

Yılbaşı haftasına sinema filmleri ağırlığını koydu

Dizilerin ara verdiği yılbaşı haftasında ATV ‘de yayınlanan Tomb Raider sinema filmi her üç grupta da 4. olarak listeye girdi. Kanal D ‘de yayınlanan Yaşamak Güzel Şey sinema filmi AB grubunda 5., ABC grubunda ise 7. oldu. Fox TV ‘de yayınlanan Kemal Sunal ve Fatma Girik ‘in başrollerinde oynadığı Postacı sinema filmi total ve AB grubunda 6., ABC grubunda ise 8. olmayı başardı. Show TV ‘de ekrana gelen Eltilerin Savaşı sinema filmi AB ve ABC gruplarında 6., totalde ise 8. olarak ilk 10 ‘a imzasını attı. Yine Show TV de yayınlanan Aile Şerefi Türk Sinema Filmi totalde ilk 10 ‘a girmeyi başardı.

İşte ilk 10 ‘a adını yazdıran programlar;

06-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar