5 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları

5 Aralık Pazartesi Reyting Sonuçları
5 Aralık Pazartesi gününün reyting sonuçları açıklandı. Haftanın ilk iş gününün reyting sonuçlarına göre belirlenen ilk on sıralaması şu şekilde sıralandı.

5 Aralık Pazartesi günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Haftanın ilk iş günü olan ve aynı zamanda kuşak programları ve günlük yayınlanan dizilerin de yayınlandığı pazartesi gününde reytingler nasıl şekillendi? Kanallar arasında yaşanan kıyasıya rekabetin program ve diziler aracılığı ile sürdüğü yayıncılık sektöründe reklam pastasından en büyük payı alabilmek için verilen mücadelede pazartesi günü bir kuşak programı ilk sırada yer aldı. TRT 1 ekranlarında dünya kupası futbol karşılaşmalarının olması sebebiyle dizilerin yayınlanmadığı bu günlerde ilk yüz içinde ilk sırayı Atv ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle dizilerin korkulu rüyası haline gelen Esra Erol’da aldı. Esra Erol’dayı Fox Tv’nin efsane dizisi Yasak Elma alırken dünya kupası karşılaşmaları da ilk on içinde yer almayı başardı. İşte 5 Aralık 2022 Pazartesi gününün reyting sıralama sonuçları!

5 Aralık Pazartesi Reyting Sıralaması Total Grup

5 Aralık Pazartesi günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Atv ekranlarının reyting rekortmeni kuşak programı Esra Erol’da günü lider olarak tamamlarken Yasak Elma ikinci sırada yer aldı. Yine bir Atv dizisi olan Bir Küçük Gün Işığı ise üçüncü sırada yer almayı başardı. İşte Total Grupta ilk on sıralaması. 

1-      ESRA EROL’DA ATV

2-      YASAK ELMA FOX TV

3-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ATV

4-      BREZİLYA – GÜNEY KORE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

5-      JAPONYA – HIRVATİSTAN DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      ATV ANA HABER

10-   YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

5 Aralık Pazartesi Reyting Sıralaması AB Grubu

5 Aralık Pazartesi günü AB Grubunda lider koltuğunda AB grubunda lider koltuğuna Dünya Kupası Futbol Karşılaşmaları damgasını vurdu. İki futbol karşılaşmasının AB Grubunda ilk iki sırayı aldığı sıralamada üçüncü sırada ise Yasak elma yer almayı başardı. 5 Aralık Pazartesi gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şunlar.

1-      BREZİLYA – GÜNEY KORE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      JAPONYA – HIRVATİSTAN DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      YASAK ELMA FOX TV

4-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      ESRA EROL’DA ATV

8-      YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

9-      GÖNÜL DAĞI (ÖZEL) TRT 1

10-   BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ATV

5 Aralık Pazartesi Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda sonuçlar nasıl şekillendi? Televizyon kanalları arasındaki büyük yarışın her gün hiç durmaksızın tekrarlandığı reyting arenasında ilk iki sırada yine futbol karşılaşmaları yer aldı. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 4. Sırada yer aldığı 5 Aralık Pazartesi gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      BREZİLYA – GÜNEY KORE DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

2-      JAPONYA – HIRVATİSTAN DÜNYA FUTBOL KARŞILAŞMASI TRT 1

3-      YASAK ELMA FOX TV

4-      BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI ATV

5-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

6-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

7-      ESRA EROL’DA ATV

8-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

9-      YASAK ELMA (ÖZET) FOX TV

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

06-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar