Aras Bulut İynemli'den Şoke Eden Karar! Dizilerde Rol Almayacak

Aras Bulut İynemli'den Şoke Eden Karar! Dizilerde Rol Almayacak
Ünlü ve başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli’den sevenlerini ve sektörü şaşırtan bir karar geldi. Ünlü oyuncu bir yıl süreyle dizilerde rol almayacağını belirtti.

Son yılların en başarılı oyuncularından biri olan ve rol aldığı dizi ve sinema filmlerinde gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli son olarak Disney Plus’ta yayınlanacak Atatürk dizisinde rol almıştı. Cumhuriyet’in 100. Kuruluş yıldönümü olan 2023 için özel olarak hazırlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alırken Aras Bulut İynemli ise dizide Atatürk karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak. Çekimleri tamamlanan ve kurgu aşamasında olan dizi seyirci tarafından da heyecanla ve merakla beklenirken dizinin başrolü Aras Bulut İynemli’nden seyirciyi ve sektörü şoke eden bir karar geldi. Son olarak Çukur dizisi ile televizyon seyircisi karşısına çıkan ve bu yapımın ardından internet yayın platformları için hazırlanan diziler ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu bir yıl süreyle dizilerde yer almama kararı aldı.

Bir Yıl Dizilerde Rol Almayacak

Disney Plus için hazırlanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümüne özel olarak hazırlanan Atatürk dizisinde Atatürk karakteri olarak seyirci karşısına çıkacak olan Aras Bulut İynemli 1 yıl süreyle hiçbir dizide rol almama kararı aldı. Gazeteci Birsen Altutaş’ın haberine göre ünlü oyuncu Atatürk dizisinde canlandırdığı Mustafa Kemal Atatürk’e duyduğu saygıdan dolayı bir yıl boyunca televizyon kanalı ya da internet yayın platformları için hazırlanacak hiçbir dizide rol almayacak. Aynı zamanda Disney Plus’ın reklam yüzü de olan oyuncunun bu kararı hem seyirciyi hem de sektörde çalışanları şoke etti.

Özel Eğitimler Aldı

Bugüne kadar pek çok projede yer alan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren başarılı ve genç oyuncu Aras Bulut İynemli son projesi olan Atatürk dizisi için uzun süredir hazırlanıyordu. Dünyaca ünlü uzmanların prodüksiyonunda görev aldığı Atatürk dizisi, Mustafa kemal Atatürk’ü çocukluk yıllarından milli mücadeleye kadar olan zaman süreci içinde anlatacak. Dizide Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracak Aras Bulut İynemli ise bu role uzun zamandır özel olarak hazırlanıyor. Oyuncu Atatürk’ü canlandırmak için, duruş, konuşma, ata binme konularında özel dersler aldı. Ayrıca İynemli bu süreçte özel olarak bir yaşam koçuyla çalıştı ve bir psikologdan da danışmanlık aldı.

06-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar