5. sezonuyla Payitaht rüzgarı. işte yeni kadro!

5. sezonuyla Payitaht rüzgarı. işte yeni kadro!
Payitaht Abdülhamid'e yeni sezonda hangi oyuncular katıldı ve hangi karakterleri oynayacaklar? Yenilenen kadrosuyla Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları haberimizde.

Tarihi dönem dizileriyle önde giden TRT 1 halen devam eden Payitaht Abdülhamid dizisiyle de adından söz ettiriyor. 5. Sezonuna merhaba demek üzere olan Payitaht Abdülhamit, yenilenen oyuncu kadrosuyla bu sezona da damga vurmaya hazırlanıyor. Çekimlere başlayan Payitaht Abdülhamid'e yeni sezonda hangi oyuncular katıldı ve hangi karakterleri oynayacaklar? Yenilenen kadrosuyla Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon oyuncuları haberimizde.

Payitaht, 5. sezona yeni kadrosuyla başlıyor

Kutül Emamre, Diriliş Ertuğrul, Uyanış gibi kült dizilerin adresi Payitaht Abdülhamid dizisinin 5. Sezonu için çekimlere başladı. Yenilenen oyuncu kadrosunda dikkat çeken isimler görev yapıyor. Canlitv olarak kadroya dahil olan isimleri ve hangi karakterleri oynayacaklarını takipçilerimizle paylaşıyoruz.

5. sezonuyla Payitaht rüzgarı. işte yeni kadro!

Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cem Uçan ve Cem Özer’in oynadığı Payitaht’ın 5. Sezonunda yeni karakterli canlandırmak için kadro zenginleştirildi. Televizyon dünyasının seçkin oyuncularıyla tam bir yıldızlar topluluğu olan Payitaht Abdülhamid’in 5. Sezon oyuncuları usta isimlerden oluştu.

Cansu Fırıncı (İzak Fernandez):

Zeki ancak saplantılı huyları olan İzak Fernande karakterini oynaması için Cansu Fırıncı ile anlaşıldı. Dizide Fernande, Karaso’yla işbirliğine gidecek ve Abdülhamid’e ekonomik ve anarşik hamleler içeren saldırılarda bulunacak

İsmail Hakkı: (Eşref Aziz):

Eşref Aziz, gözü pek, vatanına, Sultanını ve bayrağına ölümüne sahip çıkan bir fedai. Gündüzleri üniformalı bir komiser, gece ise kabadayı kimliği ile çok karmaşık olayları çözen biri. Geçen yıl Kuruluş’ta Samsa Çavuş’a hayat veren İsmail Hakkı Payitaht’a Komiser Aziz Baba karakteriyle dahil oldu.

Hakan Bilgin (Mika):

Ermeni Devrim Federasyonu’nun üç büyük kurucusundan biri olan Mika karakterini oynamak için usta oyuncu Hakan Bilgin ekibe dahil oldu.

Ali Buhara Mete (Manyas):

Tarihi bir şahsiyet olan Manyasizade Refik Bey, gizemli ve bilge kişiliğiyle insanları etkileyen biri.  Payitaht yönetimin bu rol için Ali Buhara Mete’yi uygun gördü.

Mehmet Korhan Fırat (Tatavlalı):

Payitaht’ta Ermeni külhanbeylerini ve kabadayılar yöneten Tatavlalı karakterini Korhan Fırat canlandıracak.

Yılmaz Meydaneri ( Sadrazam Ferit Paşa):

Osmanlı’nın en tartışmalı sadrazamı Damat Ferit’i oynaması için deneyimli oyuncu Yılmaz Merdaneli seçildi. Avlonyalı Sadrazam Ferit Paşa, Batılılar tarafından desteklenen bir sadrazam olarak tarihe geçmiştir.

Alara Turan (Fatma Sultan):

5.Murat'ın kızı, Abdülhamid'in yeğe olan Fatma Sultan, saraya gelerek Bidar ve Naime ile iktidar mücadelesine girişir. Bu rol için Alara Turan uygun görüldü.

Eren Dinler (Talat Paşa):

Tarihimizin en tartışmalı isimlerinden Talat Paşa’yı oyuncu ve yönetmen Eren Dinler, canlandıracak.

Gökşin Saraç (Aliye Sultan):

Genç oyuncu Gökşin Saraç, Payitah’ın 5. sezonuna, 5.Murat'ın kızı, Abdülhamid'in yeğeni Aliye Sultan olarak giriyor.

27-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar