Cem Uçan Payitaht Abdülhamit’e Veda Etti

Cem Uçan Payitaht Abdülhamit’e Veda Etti
TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve 5. Sezonunda olan Payitaht Abdülhamit dizisinde Ahmet paça karakterini canlandıran Cem Uçan diziye veda etti.

TRT 1 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve dün akşam 5. Sezonu ve 148. Bölümüyle ekrana gelen dönem dizisi Payitaht Abdülhamit kanalın en çok izlenen ve en uzun süre ekranlarda kalan yapımlarından biri. Her bölümü özellikle belli bir kesim seyirci tarafından heyecanla beklenen ve takip edilen dizide pek çok üst düzey oyuncu rol alıyor. ES Film tarafından hazırlanan ve bu sezon 5. Sezonu olan dizide Osmanlı İmparatorluğu’nun en tartışmalı dönemi ve padişahlarından biri olan 2. Abdülhamit’in yaptıkları ve yaşadığı olaylar ekrana taşıyor. En zor zamanlarında ülkenin başında olan 2. Abdülhamit’in devletin yıkılmasını önlemek için izlediği sıra dışı zekaya sahip strateji ve bu stratejiye karşı dünya devletlerinin ne kadar zor durumda kaldığının hikayesinin anlatıldığı dizi zaman zaman günümüz siyasi olaylarına da göndermelerde bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve Padişah Abdülhamit’in en yakınındakilerden biri olan Ahmet paşa karakterine hayat veren başarılı oyuncu cem Uçan diziyle yollarını ayırdı ve Abdülhamit’e veda etti.

Ahmet Paça Payitaht’a Veda Etti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları seyirciyle buluşan başarılı yapımlardan 5. Sezonunda olan Payitaht Abdülhamit’in dün akşam yayınlanan 148. Bölümünde bir ayrılık yaşandı. diziye iki sezon önce dahil olan başarılı oyuncu Cem Uçan’ın canlandırdığı Ahmet paşa dün yayınlanan bölümle diziden ayrıldı. Seyirci içinde sürpriz olan bu ayrılıkla dizide bir devirde sona ermiş oldu. başrollerinde Bülent İnal Vildan Atasever, İsmail hakkı, Kaan Turgut ve Hakan Boyav’ın rol aldığı dizide Cem Uçan Abdülhamit’in en yakınlarından biri olan Ahmet paşa’yı canlandırıyordu. Diziye veda eden Cem Uçan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve paylaşımında “kaptanımız Bülent İnal Abime, yapımcılarımız Serdar Öğretici ve Yusuf Şenkal Beylere, uygulayıcı yapımcımız canım Selda Günsay’a tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma siz can izleyenlerime çok teşekkür ederim Benden buraya kadar, kusurumuz olduysa affola, helal edin” ifadelerini kullandı.

Cem Uçan Kimdir?

Başarılı oyuncu Cem Uçan 12 Ağustos 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğimlerinden sonra oyunculuk ve spora merak saran ünlü isim bugüne kadar pek çok yapımda boy göstermiştir. Bu yapımlar arasında; Filinta, Acayip Hikayeler, Nizama Adanmış Ruhlar, Bir zamanlar Osmanlı Kıyam, Küçük Kıyamet, Kurt kanunu, Sungurlar, Diriliş Ertuğrul ve Hürkuş: Göklerdeki Kahraman yapımları bulunmaktadır.

25-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar