6 Aralık Pazar Reyting Sonuçları

6 Aralık Pazar Reyting Sonuçları
6 Aralık Pazar gününe ait reyting sonuçları belli oldu. Kefaret, Arıza, MasterChef ve Menajerimi Ara mücadelesi nasıl sonuçlandı?

6 Aralık Pazar günü yayınlanan dizi ve programların reyting sonuçları belli oldu.

Televizyon izleme araştırma komitesi tarafından ölçümlenen izlenme oranları nasıl sonuçlandı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağının son gününde tv'de hangi dizi ve programlar yayınlandı? İzleyicinin tercihi hangisi oldu?

6 ARALIK PAZAR REYTİNG SONUÇLARI

Dün Total, AB ve ABC kategorilerinde günü birinci sırada tamamlayan program Fox TV'de Gülbin Tosun'un sunumuyla ekrana gelen 'Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu' oldu.

Total'de 'Fox Ana Haber'i 'Show Ana Haber' takip ederek günü ikinci sırada tamamlayan program olurken, 'Kefaret' dizisi üçüncü, 'Arıza' dördüncü, 'Çok Güzel Hareketler 2' yedinci sırada yer alan yapım oldu. 'Menajerimi Ara', 'Maria ile Mustafa' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri ilk 10'da yer alamadı.

AB'de 'MasterChef Türkiye' günü ikinci sırada tamamlayan yapım olurken, 'Manejerimi Ara' üçüncü, 'Kefaret' dördüncü, 'Arıza' beşinci sırada kendilerine yer bulurken, 'Maria ile Mustafa' ve 'Tövbeler Olsun' dizileri ilk 10'da yer alamadı.

ABC'de AB kategorisine benzer sıralama oluştu. 'MasterChef Türkiye' ikinci, 'Kefaret' üçüncü, 'Arıza' beşinci, 'Çok Güzel Harketler 2' altıncı, 'Menajerimi Ara' yedinci sırada günü tammalayan yapımlar oldu.

Tövbeler Olsun ve Maria ile Mustafa dizileri TOTAL, AB ve ABC kategorilerinde ilk 10'da yer alamayan yapımlar oldu. Çok yakında bu iki diziden birinden final haberi alırsak şaşırmayın! Reyting sonuçları ve televizyon dünyasında yaşanan tüm gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi takip etmeyi unutmayın!

07-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar