İrem Sak Üç Yıldır Sevgilim Yok Dedi Ortalık Karıştı!

İrem Sak Üç Yıldır Sevgilim Yok Dedi Ortalık Karıştı!
Güzel oyuncu İrem Sak katıldığı bir programda sorulara verdiği samimi cevaplarla sosyal medya ve magazin basınında gündem oldu.

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta seyircinin heyecanla takip ettiği Çukur dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu İrem sak katıldığı bir programdaki açıklamalarıyla adeta kırdı geçirdi. Ünlü oyuncu İrem sak, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un YouTube kanalındaki Bize Kaldı adlı programına konuk oldu. Programda sorulan sorulara samimi cevaplar veren İrem sak’ın özellikle sevgilisi ile ilgili sorulan soruya verdiği cevap olay oldu ve biranda sosyal medya ve magazin basınında ilk sıralarda yer almayı başardı. Ünlü oyuncunun birbirinden çarpıcı açıklamaları ve samimi halleri özellikle dikkat çekerken en son 2017 yılında sevgilim oldu itirafı çok konuşuldu. İşte haberin detayları!

İrem Sak’tan Olay Açıklama!

Şu sıralar Çukur adlı dizide rol alan ve oyunculuğu ve güzelliği ile herkesi büyüleyen güzel oyuncu İrem Sak YouTube kanalındaki bir programa konuk oldu. Sorulan sorulara samimi cevaplar veren oyuncu sunucularla keyifli anlar geçirdi. Sunucunun “hiç seni sevgilinle görmedik, Hiç erkekle bir ilişkin oldu mu” şeklindeki bir soruya verdiği samimi cevap sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yer buldu. İrem sak soruya “evet görmediniz. Denk gelmedi. Çekemediler. Sevgilim oldu en son 2017’de ayrıldık. 3 yıldır sevgilim yok” ifadeleriyle cevap verdi. Sohbet sırasında sunucunun “e benim bildiklerim ne o zaman” sorusuna ise İrem Sak’tan bomba bir yanıt geldi. İrem Sak sunucuya “sevgili sordun sevgilim olmadı” yanıtını verirken sevgilisinin kim olduğunu merak eden sunucuya “sektörden biriydi” yanıtını verdi. Güzel oyuncu bu cevabıyla akıllarda soru işareti bırakırken eski sevgilisinin kim olduğu merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere İrem sak son olarak Erdi Doğan ile bir ilişki yaşamış ve iddiaya göre yaşanılan aldatma olayı üzerine İrem Sak ile Erdi Doğan ayrılmışlardı.

İrem Sak Kimdir?

1986 yılında Sivas’ta dünyaya gelen güzel oyuncu ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Daha sonra BKM’de bazı oyunlarda rol almaya başlayan güzel oyuncu Yalan Dünya adlı yapımla adını duyurdu. Daha sonra Güldür Güldür Show’da oynayan İrem Sak halen Çukur adlı dizide rol almaktadır.

07-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar