6 dizi birden final yapıyor!

6 dizi birden final yapıyor!
Yeni sezona büyük umutlarla başlayan 6 dizi ekranlara veda ediyor. Ünlü isim Mesut Yar'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düşecek. İşte ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar'ın Posta Gazetesi'ne verdiği o açıklamalar..

Günlük hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen diziler her akşam evimize konuk oluyor. Evlerinden olamayan izleyiciler ise dizilerinin yeni bölümlerini internetten canlı izlemek için canlitv.com adresini ziyaret ediyor. Özellikle 2017 yılı sezonunda başlayan diziler izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Tabi bazı diziler ise daha ilk bölümünden sonra final tadı vermeye başladı. Bir kaçı daha çok sürmeden final kararı bile aldı. Bunların yanı sıra reytingleri alt üst eden diziler de oldu. Ünlü televizyon eleştirmeni Mesut Yar'ın son açıklamaları ise gündeme bomba gibi oturdu. İşte o açıklamalar..

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, yeni sezonda 10 dizinin yayından kaldırıldığının altını çizerken, 6 dizinin daha final kararı aldığını açıkladı. Mesut Yar'ın o yazısı;

EŞKIYA'NIN  AKLA GETİRDİKLERİ

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv) geçen sezondan deyim yerindeyse hiç referans kaybına uğramadan yola devam eden beş dizinin zirvesinde sayılır. Böyle bir çekim alanı yaratabilmek her babayiğidin harcı değil.

Malum, sistem çöp öğütme makinesi gibi çalışıyor. Şu ana kadar yeni sezona giriş yapan 10 küsur dizi yayından kaldırıldı. Ömürleri kelebek kadardı. Bir acı haber de verelim; 6 dizi için de final kararı alındı. Kalanla giden arasındaki açıların hesabını iyi yapan bir işin yayından kalkma gibi bir kader çizgisi yoktur. Küçük bir dost tavsiyesi vermek istiyorum. Yapımcısından senaristine kadar herkes, 'Kalan neden kaldı?' diye düşünsün. Düşünsün ama kalanın kopyasını yapmasın. Kopya yerine rakibin silahını tanıyıp eş değer bir silahla meydana çıksın. Daha az diziyle tanışırız ama daha çok hüsran yaşamayız, net!"

02-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler