Özge Özpiriçci'nin oyunculuğuna tam not!

Özge Özpiriçci'nin oyunculuğuna tam not!
Fox Tv'nin yeni dizilerinden olan Kadın, bu hafta yayınlanan bölümüyle yine nefesleri kesti. Anne olmamasına rağmen anne rolünü büyük bir başarıyla oynayan Özge Özpiriçci ise izleyiciden tam not aldı. İşte detaylar...

Fox Tv'de yayınlanan kadın dizisi bu hafta izleyiciden yine tam not almayı başardı. Yayınlanan iki bölümü de büyük beğeni toplayan yeni dizi, böyle devam ederse reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayacağa benziyor. Henüz anne olmayan Özge Özpiriçci’ni anne rolünü oynarken sergilediği performans ise uzun süre akıllardan çıkmayacağa benziyor.Sevilen diziyi her hafta Canlı Tv'den takip edebilirsiniz.

Fox TV’nin yeni sezonda ki iddialı dizisinde başrollerde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar rol alırken, "Kadın" dizisinin yapımcılığını Med Yapım ve Mf Yapım üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin Aytekin oturuyor. Senaryo yazarlığını ise Hande Altaylı yapıyor.

Kadın oyuncu kadrosu:

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Devrim Özder Akın, Kübra Süzgün, Ali Semi Sefil

Kadın dizisi 3. bölüm 1. tanıtım

Kadın dizisi konusu:

Dizi, bir annenin, Bahar’ın öyküsüdür. Annesi tarafından daha sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız kalır. Tam bu sırada deli gibi bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır ve evlenir. Ancak mutlu bir evliliğin ve iki çocuğun ardından Sarp hayatını kaybeder. Bahar Sarp’la yaşadıklarını her gün yeniden yaşamaktadır ve kalbini başka birine kapatmıştır. Tek amacı çocuklarını mutlu etmektir. Ancak onu sekiz yaşında terk eden annesinin ve ailesinin hayatına tekrar girmesi ve taşınmak zorunda kaldığı yeni mahallesi onun hayatında beklenmedik kapılar açacaktır. Kadın, yaşam mücadelesini omuzlamış kadınların hayat hikayelerini sade bir dille ekranlara taşımayı amaçlamaktadır.

 

01-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar