6 Kasım Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

6 Kasım Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları
6 Kasım Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre Ömer'i Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber ve Masterchef Türkiye All Star izliyor.

Haftanın son gününde dizilerinin  durumu nedir? Dizi özetlerinden listelere adını yazdırabilen var mı? Listelere  adını yazdıran ana haber bültenleri hangileri? MasterChef Türkiye All Star ve özeti listelere girebidi mi?  Daha fazlası ve merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

6 Kasım Pazartesi 2023 Reytingleri

6 Kasım Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre Ömer'i Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber ve Masterchef Türkiye All Star izliyor. Ardından Kanal D Ana Haber, Bambaşka Biri, ATV Ana Haber, Safir, Show Ana Haber, Ömer Özeti ve Safir özeti geliyor.

Total İlk 10

Zirvedeki Ömer'i Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber ve Masterchef Türkiye All Star takip ediyor.  ATV Ana Haber, Safir, Show Ana Haber ve Safir özeti listelere giren diğer yapımlar oldu. 

AB İlk 10

Zirvedeki Ömer'i Masterchef Türkiye All Star, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber ve Ömer Özeti takip ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert, Esra Erol'da, ATV Ana Haber, Kanal D Ana Haber ve Bambaşka Biri listelere giren diğer yapımlar oldu.

ABC İlk 10

Zirvedeki Ömer'i Masterchef Türkiye All Star, Alparslan Büyük Selçuklu, Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Fox Ana Haber takip ediyor. Esra Erol'da, ATV Ana Haber, Safir, Bambaşka Biri ve Ömer Özeti listelere giren diğer yapımlar oldu.

Not:-Tiak tarafından  ilk 100 listesi yayınlanması yasak olup detaylar verilememektedir.

07-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar