6 Mart 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

6 Mart 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları
6 Mart Pazartesi günü Reyting Sonuçları belli oldu. Veda Mektubu, Survivor 2023, Ömer, Güldür Güldür Show, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma arasında rekabet yaşandı

Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber, Alparslan Büyük Selçuklu ve Ömer dizileri arasında kıran kırana geçen 6 Mart 2023 Pazartesi günü reyting sonuçları açıklandı. Yeni bir haftanın başlangıcı olan 6 Mart Pazartesi günü televizyonlarda; Bir Küçük Gün Işığı, Veda Mektubu, Survivor 2023, Ömer, Güldür Güldür Show, Alparslan: Büyük Selçuklu ve Yasak Elma dizisi ekrana geldi. Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranlarına göre sıralanan reyting listeleri özellikle yapımcılar tarafından izleniyor. İzleyici merak ediliyor, 6 Mart Pazartesi akşamı en çok ne izlendi? İddialı yarışma programları, dizi ve gündüz kuşağı yayınlarının ekrana geldiği 6 Mart Pazartesi gününü hangi yapım zirvede bitirdi? İşte 6 Mart Pazartesi reyting listesi haberimizde.

6 Mart 2023 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yeni bir haftanın başladığı 6 Mart reyting sonuçları belli oldu. Kanal D'de Veda Mektubu ekrana gelirken, Star Tv'de Ömer, ATV'de Bir Küçük Gün Işığı dizisi, TRT1'de ise Alparslan: Büyük Selçuklu, Fox TV'de Yasak Elma, Show TV'de Sipahi dizisi, Tv8’de ise Survivor 2023 programları yayınlandı. İzleyici ve yapımcılar tarafından merak edilen reyting ölçümü olan Total'de 1.sırada  “Alparslan Büyük Selçuklu”, 2. sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer alırken Atv Ana Haber ilk 3’e girmeyi başardı.

Selçuk Tepeli yine zirvede

Oyuncular ve yapımcıların dikkatle takip ettiği reyting ölçümü olan AB'de ise zirveye “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” damga vurdu. Pazartesi günlerinin açık ara lideri “Alparslan Büyük Selçuklu” 2. Sıraya yerleşirken her bölümünde reytinglerinin yükselten Star TV’de yayınlanan “Ömer” 3. Sıradaki yerini korudu. Son olarak ABC1’de benzer bir tablo yaşandı. “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” zirvede yer alırken onu Ömer dizisi takip etti. Alparslan Büyük Selçuklu ise ilk 3’teki yerini korudu.

07-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar