6 Nisan 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

6 Nisan 2023 Perşembe Reyting Sonuçları
İlk bölümüyle yayınlanan Gülcemal dizisinin kötü başladığı 6 Nisan Perşembe reytingleri belli oldu. Gün birincisi her zzamanki gibi Camdaki kız oldu.

Camdaki Kız, Aldatmak, Gülcemal, FOX Haber’in kıyasıya rekabetine yol açan 6 Nisan 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı. Yeni başlayan Gülcemal’in aldığı sonuç merak edilirken günde damga vuran dizi yine Camdaki Kız oldu. Dizi severler merak ediyor, 6 Nisan Perşembe günü yayınlanan programlarda hangi dizi zirveye yerleşti? İddialı diziler, yarışma programları, gündüz kuşakları arasında hangi program yapımcısını sevindirdi? 6 Nisan Perşembe gününün reyting sonuçları haberimizde.

6 Nisan 2023 Perşembe Reyting Sonuçları

Camdaki Kız, Aldatmak, Gülcemal, FOX Haber’in rekabetine sahne olan 6 Nisan Perşembe günü yayınlanan programların ekran aknesi belli oldu. Yeni başlayan dizi Gülcemal’in reytingleri istenilen düzeyde olmazken Camdaki kız her zamanki liderliğini devam ettirdi.

Zirvede Camdaki Kız var

Bir Perşembe klasiği hâkline gelen Camdaki kız, Total'de yine günün galibi olurken onu Atv Ana Haber ve 3.sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber izledi.

Gülcemal kötü başladı

İlk bölümüyle ekrana gelen ve büyük bir heyecanla sonucu merak edilen Gülcemal, Total’de ancak 10. sırada yer alabildi. Dizilerinin erken finalleriyle gündeme gelen Fox TV yönetimini endişelendiren durum bir kez daha yaşanırken 1.sırada “Camdaki Kız”, 2.sırada “Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber’in yer aldığı AB’de Gülcemal 3. Oldu ve ilerisi için umut verdi. ABC1’de ise 10. Olabilen Gülcemal’in seyrini zaman gösterecek. Diğer taratan ABC1’de sıralama Camdaki Kız, Fox Ana haber ve Aldatmak şeklinde sıralandı. İşte 6 Nisan Perşembe günü yayınlanan programların oluşturduğu reyting tabloları…

07-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar