Hüsnü Şenlendirici’den üzen haber

Hüsnü Şenlendirici’den üzen haber
Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının sunucularından olan Hüsnü Şenlendirici kansere yakalandı.

Müzik sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ve şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının üç sunucusundan biri olan ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici sevenlerini korkuttu. Hakan Altun ve Sibel Can’la birlikte Şarkılar Bizi Söyler programında yer alan müzisyen geçtiğimiz gün apar topar hastaneye kaldırıldı ve acil ameliyata alındı. Özel bir hastanede ameliyat olan ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici’nin bağırsak kanseri olduğu ve ameliyat sırasında 11 cm bağırsağının alındığı öğrenildi. Haberin duyulmasıyla sevenlerinin ve yakınlarının oldukça paniklediği müzisyenin ameliyat sonrası hastanede tedavisinin devam ettiği ve bir hafta kadar hastanede kalacağı öğrenildi. Sosyal medya ve magazin basını ile internet haber sitelerinde yer alan haber sonrası ünlü müzisyenin sevenleri Hüsnü Şenlendirici’ye geçmiş olsun mesajları gönderdi.

Bağırsak Kanserine Yakalandı

Uzun süredir Hakan Altun ve Sibel Can’la birlikte Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler adlı programı sunan ve müzik sektöründe sevilen isimlerden olan Hüsnü Şenlendirici bağırsak kanserine yakalandı. Ünlü klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici geçtiğimiz gün özel bir hastanede ameliyata alındı ve bağırsağının 13 santimi alındı. 47 yaşında olan ünlü müzisyenin ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu ve halen hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Halen yıllar önce taşındığı İzmir Bergama’da bulunan çiftliğinde yaşayan ünlü isim burada çiftçilikle uğraşıyor ve tavuk ve küçükbaş hayvan besliyor. Ünlü ismin kansere yakalanması magazin basınına bomba gibi düşerken ünlü ismin sevenleri ve arkadaşları geçmiş olsun mesajları yayınladı.

Hüsnü Şenlendirici Kimdir?

Müzik sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ve klarnet sanatçısı olarak tanınan Hüsnü şenlendirici 12 Temmuz 1976 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Roman kökenli bir müzisyen olan Hüsnü şenlendirici ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Çalgı Eğitimi bölümüne girmiş ve 4 yıl sonra buradan ayrılmıştır. Müzik sektöründe klarnetiyle tanınan Hüsnü Şenlendirici aynı zamanda pek çok televizyon programına imza atmıştır. Hüsnü Şenlendirici’nin ayrıca çıkardığı pek çok albüm vardır. Bunlar arasında, Hüsnü Şenlendirici 2015, Broollyn Funk Essentials, Laco Tayfa Bergama gaydası, Laco Tayfa Hicaz Dolap, Hüsn-ü Klarnet bulunmaktadır.

07-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar