7 Aralık Çarşamba Reyting Sonuçları

7 Aralık Çarşamba Reyting Sonuçları
7 Aralık Çarşamba gününün reyting sonuçları açıklandı. İddialı dizilerin ve kuşak programlarının rekabet içinde olduğu Çarşamba gününde merakla beklenen reytingler açıklandı.

7 Aralık Çarşamba günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Haftanın dizi yönünden güçlü olduğu günde en az diziler kadar kuşak programları ve haber bültenleri de reyting yarışlında ben de varım diyebilmek için çaba gösterdi. Dünya kupası karşılaşmalarına verilen aranın ardından normal yayın akışına dönen TRT 1’le birlikte diğer kanallarda artık maçların aldığı reytingleri paylaşma yarışına girdi. Çarşamba gününü üç sezondur domine eden Atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın üç grupta da lider olduğu günde Star Tv’nin yeni başlayan dizisi Çöp Adam’ın alacağı reytinglerde merak ediliyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında 7 Aralık Çarşamba gününde sonuçlar şu şekilde sıralandı.

7 Aralık Çarşamba Reyting Sıralaması Total Grup

7 Aralık Çarşamba günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Atv ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve günün en çok izlenen yapımı olma başarısını elinde bulunduran Kuruluş Osman Total grupta lideri olmayı başardı. İşte Total Grupta Çarşamba gününün ilk on sıralaması. 

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      ESRA EROL’DA ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET)

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      ATV ANA HABER ATV

7-      ÇÖP ADAM STAT TV

8-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

9-      O KIZ KANAL D

10-   KANAL D ANA HABER KANAL D

7 Aralık Çarşamba Reyting Sıralaması AB Grubu

7 Aralık Çarşamba günü AB Grubunda lider koltuğunda sonuç yine benzer oldu ve bu grupta da lider Kuruluş Osman oldu. Star Tv’nin yeni dizisi Çöp Adam’ın 3. Sırada olduğu ilk on içinde Kanal D’nin yeni dizisi O Kız yer alamadı. 7 Aralık Çarşamba gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      ÇÖP ADAM STAT TV

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      KANAL D ANA HABER KANAL D

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW (TKR) SHOW TV

10-   KURULUŞ OSMAN (ÖZET)

7 Aralık Çarşamba Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda sonuçlar nasıl şekillendi? Bu grupta da yine Kuruluş Osman liderliğini devam ettirdi. Çöp Adam ve O Kız dizilerinin de kendilerine yer bulduğu ilk on içine ne yazık ki TRT 1 hiçbir yapımını sokamadı. 7 Aralık Çarşamba gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      KURULUŞ OSMAN ATV

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

5-      ÇÖP ADAM STAT TV

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

7-      KURULUŞ OSMAN (ÖZET)

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      KANAL D ANA HABER KANAL D

10-   O KIZ KANAL D

09-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar