Acun Ilıcalı’dan Flaş Açıklama! Tuzak Devam Ediyor

Acun Ilıcalı’dan Flaş Açıklama! Tuzak Devam Ediyor
Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Çarşamba akşamları seyirciyle buluşan Tuzak dizisinin final yapmayacağı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve Fabrika Yapım ile Acun Medya’nın ortaklaşan hazırladıkları Tuzak dizisi ile son dakika gelişmesi yaşandı. Daha önce 13. Bölümle birlikte seyirciye veda edeceği ve erken final yapacağı açıklanan dizinin yayınına devam etmesi yönünde karar alındı. Sezona büyük bir iddia ile giren ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Tuzak dizisi ne yazık ki ilk bölümden itibaren reytinglerde bekleneni veremedi ve hem yapım şirketini ve hem de kanalı hayal kırıklığına uğrattı. Talat Bulut’un başrolünde yer aldığı dizi gelen düşük reytingler sebebi ile önce saat değiştirmiş ve yayın saati 20.00’dan 22.30’a alınmıştı. Buna rağmen reytinglerinde düzelme olamayan dizi için 13. Bölümde final yapması kararı alınmıştı. Ancak son dakika da yaşanan bir gelişme dizinin devam edeceğini gösterdi. Tv 8 kanalının sahibi ünlü isim Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak Tuzak’ın final yapmayacağını ve yayınlanmaya devam edeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı’dan Açıklama Geldi

Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve güçlü kadrosuyla dikkatleri çeken Tuzak Dizisi Fabrika Yapım ve Acun Medya tarafından hazırlanıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi yayına girdiğinde saat 20.00’da başlarken ilerleyen süreçlerde reytinglerin düşük gelmesi sebebiyle kanal yönetimi tarafından saat 22.30’a alınmıştı. Ardından dizinin 13. Bölümle birlikte final yapacağı ve seyirciye veda edeceği duyurulmuştu. Ancak son dakika haberine göre ünlü isim Acun Ilıcalı dizinin devam etmesine karar verdi ve bunu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ünlü isim yaptığı açıklamada “Tuzak dizimizin 13. Bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz Tv 8’de yayınlanmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı. Bu son dakika haberi ile dizinin sevenleri derin bir soluk aldı.

Tuzak Dizisi Oyuncuları

Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, İlayda Çevik, Yağız can Konyalı, Onur Duymaz, Naz Göktan ve son olarak da diziye yeni dahil olan Servet Pandur yer alıyor. Eylem Canpolat tarafından kaleme alınan Tuzak dizisi Aytaç Çiçek tarafından yönetiliyor. Dizi her hafta Çarşamba akşamları saat 22.30’da ekrana geliyor.

09-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar