8 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları

8 Aralık Perşembe Reyting Sonuçları
8 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı. İddialı dizilerin rekabet içinde olduğu Perşembe gününde merakla beklenen reytinglerine göre ilk on listesi şöyle.

8 Aralık Perşembe günü merakla beklenen reyting sonuçları açıklandı. Haftanın güçlü dizilerinin yer aldığı Perşembe gününde listenin ilk sırasında son zamanlarda dizilerin korkulu rüyası haline gelen Esra Erol’da adlı kuşak programı yer alırken günün üç güçlü dizisi arasında Aldatmak total grupta, Camdaki Kız ise AB grubunda en iyi olurken bir diğer dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide üç grupta da yer almayı başardı. Haber bültenlerinin de kendi arasında bir yarış içinde olduğu reytinglerde Fox Tv’nin ana haber bülteni ilk sırada yer aldı. Oldukça çekişmeli geçen günde en iyi yapımlar belli olurken seyircinin teveccüh göstermediği yapımlar için ise ateşten gömlek giyilen günler başlamış oldu. Tüm kanalların ölçümlerinin gerçekleştiği ve düzenli olarak her gün açıklanan reyting sonuçlarına göre 8 Aralık Perşembe gününde sonuçlar şu şekilde sıralandı.

8 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması Total Grup

8 Aralık Perşembe günü Total Grupta tüm televizyonları kanalları arasında ilk on içine girmeyi başaran yapımların sıralaması belli oldu. Atv ekranlarında yayınlanan ve ana haber bülteni öncesi yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen kuşak programı Esra Erol’da Total Grupta ilk sırada yer alırken bunu diziler takip etti. İşte Total Grupta Perşembe gününün ilk on sıralaması. 

1-      ESRA EROL’DA ATV

2-      ALDATMAK ATV

3-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      ATV ANA HABER ATV

6-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

7-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

8-      ALDATMAK (ÖZET) ATV

9-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

10-   SHOW TV ANA HABER SHOW TV

8 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması AB Grubu

8 Aralık Perşembe günü AB Grubunda lider koltuğunda sonuç yine benzer şekilde gerçekleşti ve sıralamalar dışında ilk ona giren yapımlar arasında fazla bir değişiklik yaşanmadı. İlk sırada Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezon üçüncü sezonunda olan Camdaki Kız yer alırken bunu Aldatmak dizisi takip etti. 8 Aralık Perşembe gününde AB Grubunun ilk on listesinde yer alan yapımlar şu şekilde sıralandı.

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      ALDATMAK ATV

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

5-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

6-      ATV ANA HABER ATV

7-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

8-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

9-      KANAL D ANA HABER KANAL D

10-   ALDATMAK (ÖZET) ATV

8 Aralık Perşembe Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ ABC 1 grubunda ilk on listesinde de benzer sonuçlar geldi. Camdaki Kız ve Aldatmak ilk iki sırada yer alırken bir diğer dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ise beşinci sırada yer aldı. Tv 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı MasterChef Türkiye ise üç grubun içinde sadece bu grupta 9. Sırada yer aldı. 8 Aralık Perşembe gününde 20+ ABC 1 grubunun ilk on sıralama şu şekilde oluştu.

1-      CAMDAKİ KIZ KANAL D

2-      ALDATMAK ATV

3-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

4-      ESRA EROL’DA ATV

5-      GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SHOW TV

6-      CAMDAKİ KIZ (ÖZET) KANAL D

7-      ATV ANA HABER ATV

8-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT ATV

9-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

10-   GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ (ÖZET) SHOW TV

09-12-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar