Edis, Çağla Şikel’e evlilik teklifinde bulundu mu?

Edis, Çağla Şikel’e evlilik teklifinde bulundu mu?
Şarkıları ve diyaloglarıyla sık sık gündem olan Edis için yeni bir iddia ortaya atıldı Ünlü popçu yakın arkadaş olduğu manken Çağla Şikel'e evlilik teklifinde bulundu mu?

Şarkıları ve hayranlarıyla yaşadığı polemiklerle sık sık gündem olan şarkıcı Edis hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yakın arkadaşı Çağla Şikel ile sık sık aşk yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı şimdi de evlilik teklifiyle bir anda magazin gündemine oturdu. Hayranları ünlü şarkıcı Edis’in yakın arkadaş olduğu Çağla Şikel ile olan ilişkisini merak ediyor. Edis sık sık aşk yaşadığı öne sürülen Çağla Şikel’e evlilik teklifinde bulundu mu? Ünlü sunucu Çağla Şikel bu teklife nasıl tepki verdi? Çağla Şikel ile Edis hakkında bugün ortaya atılan iddia haberimizde. Şimdi detaylar

Edis, Çağla Şikel’e evlilik teklifinde bulundu mu?

Şarkıları ve fanlarıyla girdiği diyaloglarıyla sık sık gündem olan Edis hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ünlü popçunun yakın arkadaş olduğu ve sık sık aşk yaşadığı yorumlarına muhatap olduğu manken Çağla Şikel'e evlilik teklifinde bulunduğu iddia edildi. Bir anda gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası gözler her iki ünlüye çevrildi.

Çağla Şikel teklifi ciddiye almamış

Edis ile Çağla Şikel uzun bir süredir arkadaş olarak biliniyor. Zaman zaman sosyal medyada ikili arasında aşk yaşandığı söylense de bu söylenti kuru bir iddiadan öte geçmedi. Daha önce birbirleri ile aralarında duygusal bir ilişki olduğu öne sürülen iki ismin şimdi de tutkulu bir aşk yaşadıkları öne sürüldü. İkili hakkında sık sık iddialar ortaya atan ve bu iddiaları köşesine taşıyan Sabah yazarı Bülent Cankurt bu sefer Edis’in ünlü mankene evlilik teklifinde bulunduğunu öne sürdü.

Evlilik isteğine çok şaşırdım

İddianın sahibi gazeteci Bülent Cankurt bugün köşesinde iddiasını şu cümlelerle öne sürdü. "Edis ile Çağla Şikel’in samimiyeti 'arkadaşlık' değil 'aşk' imiş. Hatta aşklarının yazın başladığını da öğrendim. Bu arada bomba bir duyum daha aldım. Edis, yazın Alaçatı'da, Şikel’e "Ben seninle evlenmek istiyorum" demiş. Şikel bu teklifi ciddiye almamış ama Edis, ara ara evlilik teklifini yineliyormuş ve bu konuda çok ısrarlıymış. 2015 yılında Emre Altuğ'dan boşanan Şikel’in, evliliğe sıcak bakmadığını duyuyorum ama Edis'in evlenmek istemesine çok şaşırdım."

09-12-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler