8 Kasım 2022 Reyting Sonuçları

8 Kasım 2022 Reyting Sonuçları
Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların karnesi niteliğinde olan reytingler açıklandı. Peki 8 Kasım'da hangi kanalın hangi yapımı günü lider tamamladı?

Reklam verenlerin büyük önem verdiği ve televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların bir nevi karnesi olan reytingler hem yapımlar hem kanallar hem de reklam verenler için büyük önem taşıyor. Reytingi düşük olan yapımların her an yayından kalkmakla karşı karşıya olduğu sektörde televizyonlarda reklam pastasından en büyük dilimi alabilmek için reytinglere büyük önem veriyor. Peki 8 Kasım Salı günü televizyon ekranlarında yayınlanan yüzlerce yapım arasında en iyi sonucu hangi yapım aldı? İşte cevabı!

8 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması Total Grup

8 Kasım Salı günü televizyon ekranlarında yayınlanan yüzlerce yapımdan en iyi reytingi alan belli oldu. Atv ekranlarında ilk sezonuyla yayınlanan ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam ile Kanal D ekranlarında ikinci sezonunda olan Üç Kız Kardeş’in kıyasıya bir rekabet içinde bulunduğu salı gününde mutlu sona Ben Bu Cihana Sığmazam ulaştı. Üç Kız Kardeş ise ikinci sırada yer aldı.

1-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

2-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

3-      ESRA EROL’DA ATV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

5-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

6-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

7-      ATV ANA HABER ATV

8-      ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

9-      YÜREK ÇIKMAZI TRT 1

10-   MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

8 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması AB Grubu

AB Grubunda yapılan ölçümlerde de reytinglerde yine sıra değişikliği yaşanmasına rağmen ilk ona giren yapımlar fazla değişmedi. Bu grubun liderliğini Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş alırken Ben Bu Cihana Sığmazam ise kendisine ancak dördüncü sırada yer bulabildi. Kanallarda yayınlanan kuşak programları arasında Atv büyük bir farkla lider olurken kanalın iki yapımı ilk on sıralamasında yer almayı başardı.

1-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      YÜREK ÇIKMAZI TRT 1

4-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

5-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

6-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

7-      ESRA EROL’DA ATV

8-      ATV ANA HABER ATV

9-      ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

10-   BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

8 Kasım Pazartesi Reyting Sıralaması ABC Grup

20+ABC1 Grubunda ise yine Üç Kız kardeş lider koltuğunda yer aldı. Öbür taraftan TRT 1 ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Yürek Çıkmazı ise bu grupta kendisine beşinci sırada yer bulabildi. Yine dizileri oldukça zorlayan Tv 8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye ise her üç grupta da ilk on içinde yer almayı başardı ve kanalının yüzünü güldüren yapımlar arasında yer aldı.

1-      ÜÇ KIZ KARDEŞ KANAL D

2-      SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER FOX TV

3-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM ATV

4-      MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

5-      YÜREK ÇIKMAZI TRT 1

6-      MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8

7-      ESRA EROL’DA ATV

8-      BEN BU CİHANA SIĞMAZAM (ÖZET) ATV

9-      ATV ANA HABER ATV

10-   ÜÇ KIZ KARDEŞ (ÖZET) KANAL D

09-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar