TRT 1’in Sevilen Dizisi Final Kararı Aldı

TRT 1’in Sevilen Dizisi Final Kararı Aldı
TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Makedonya’nın başkenti Üsküp’te çekilen Balkan Ninnisi dizisi için kanal yönetimi tarafından erken final kararı alındı.

Bir yaz dizisi daha final kararı aldı. TRT 1 ekranlarında yaz aylarının başında yayınlanmaya başlayan ve romantik komedi – aile türünde ele alınan Balkan Ninnisi Dizisinin final yapacağı öğrenildi. TRT 1 için büyük umutlarla hazırlanan ve ilk bölümleri seyirci tarafından da oldukça beğenilen dizi ilerleyen haftalarda reyting kayıpları yaşamaya başladı. Salı günleri yayınlanan dizinin reytinglerindeki düşüş devam edince kanal dizinin yayın gününü salıdan Perşembe akşamlarına aldı ancak reyting kaybına bu değişiklikte çare olmadı. Kadrosunda güçlü isimleri barındıran dizi kanalın istediği reytinge ulaşamaması sebebiyle final kararı aldı. Biri Türk biri Makedon iki gencin aşkı özelinde Makedonya’da yaşayan Türklerle Makedonların tarihten beri birlikte yaşadıkları argümanı üzerinden geliştirilen hikayeyi anlatan dizinin final yapma kararı dizinin sevenlerini oldukça üzdü.

Balkan Ninnisi 20. Bölümde Veda Edecek

TRT 1 ekranlarında yaz aylarında yayınlanan ve ilk bölümü 21 Haziran Salı akşamı ekrana gelen romantik komedi dizisi Balkan Ninnisi final yapma kararı aldı. Kanallarda yazın başlayan dizilerden biri olan ve halen yayınına Perşembe akşamları devam eden dizinin düşük gelen reyting sebebiyle ekranlara veda edeceği öğrenildi. Son olarak 18. Bölümüyle ekrana gelen balkan Ninnisi’nin 20. Bölümle birlikte final yaparak seyircisine ve ekranlara veda edeceği öğrenildi. Dizinin son yayın tarihinin ise 17 Kasım Perşembe akşamı olacağı belirtildi. Böylece Balkan Ninnisi 20 bölünü tamamlayarak 17 Kasım’da son kez seyirci huzuruna çıkacak ve ekran macerasını sonlandıracak. Öbür taraftan dizi ekibinin Makedonya’da kalacağı ve TRT Dijital için bir dizi hazırlayacağı öğrenildi. Yapım ekibi tarafından bu diziyle ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Balkan Ninnisi Oyuncuları Kimler?

Biri Makedon biri Türk iki gencin tatlı, çekişmeli, komik ve tutkulu aşkını anlatan ve bu iki gencin ailelerinin arasındaki rekabeti ekrana taşıyan Balkan Ninnisi’nde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

·         Erdal Özyağcılar

·         Özlem Türkad

·         Emre Bey

·         Merih Öztürk

·         Suzan Akbalge

·         Sarp Bozkurt

·         Gözde Çığacı

·         Hakan Boyav

·         Erman Saban

·         Kaan Turgut

·         Süleyman Kara

·         Mustafa Yaşar

·         Burak Rahman ve

·         Deniz Gürkan gibi oyuncular yer alıyor.

09-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar