A2 TV kanalını en kaliteli şekilde izle!

A2 TV kanalını en kaliteli şekilde izle!
ATV'nin kardeş kanalı olan A2 TV kanalını internetten en kaliteli şekilde nasıl izlerim? A2 TV kanalında yayınlanan program ve dizileri kesintisiz bir şekilde izleme keyfini yaşamak için A2 TV canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz..

Turkuaz Medya Grubu'na ait olan televizyon kanalı A2 TV izleme sayfası. Arama motoruna A2 TV canli izle yazıp kanalın canlı ve kesintisiz yayına ulaşabilirsiniz. A2 TV kanalında yayınlanan program ve dizileri kaçırmamak için kanalı internetten yada canli tv adresinden 7/24 canlı izleyebilirsiniz..

Çoğunlukla dizi ağırlıklı olan kanal çok kısa süre içerisinde büyük izleyici kitlesine sahip olmuştur. Yeni sezon dizilerinden sıkılanlar ve efsaneleşmiş dizileri tekrardan izlemek isteyenlerin uğrak adresi haline gelmiştir. Eski dizilerden reyting rekorları kırmış Selena, Adanalı, Alemin Kıralı, Tövbeler Tövbesi, Sıla, Elveda Rumeli, Aliye, Avrupa Yakası, Doksanlar, Aşka Sürgün, Ezel, Huzur Sokağı, Çocuklar Duymasın, Melekler Adası, Mahallenin Muhtarları, Diğer Yarım, İstanbul'un Altınları gibi diziler yeniden yayınlanmaktadır. Mesela 'Avrupa Yakası'nı tekrardan nasıl izlerim?' veya 'Eski diziler hangi kanal da yayınlanıyor?' diye düşünüyorsanız kesinlikle A2 canli tv izleyin.

Popüler kanallar arasında yer alan ATV'nin kardeş kanalı olan A2 TV, ATV ekranlarında yayınlanan yeni dizilerin tekrarlarını ve daha önce yayınlanmış dizilerin tekrarlarını izleyiciyle yeniden buluşturmaktadır. Sevdiğiniz dizilerin kaçırdığınız bölümlerini ve izlemeye doyamadığınız dizilerin tekrarlarını bu kanal üzerinden canli olarak izleyebilirsiniz. A2 TV kanalını internetten canli izlemek canli tv sitesini ziyaret edebilirsiniz. Peki A2 TV kanalını televziyonlarınızdan izlemek için frekans bilgileri nelerdir?

Digitürk’te 35 nolu kanal, Teledünya’da 37 nolu kanal, Turkcell TV’de 29 nolu kanal, Tivibu’da 59 nolu kanalda ve TÜRKSAT 4A uydusunda yer alıyor. 

A2 TV frekans bilgileri
TÜRKSAT 4A uydusunda,
Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

13-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler