Keyifli bir akşam için Star TV canlı izle!

Keyifli bir akşam için Star TV canlı izle!
Star TV'nin son zamanlarda büyük reyting oranlarına sahip olan dizisi Ufak Tefek Cinayetleri'n yeni bölümünü kaçırmamak için Star Tv canlı izle. Star TV kanalının internetten canlı yayınını nasıl izleyebilirim?

Keyifli bir akşam geçirmek için sizler neler yapıyorsunuz? Çoğu insan güzel bir vakit geçirmek için televizyonu tercih ediyor. Evinde olmayan mesaiye kalmış yada yolculuk esnasında olanlar ise televizyon ihtiyacını canli tv sitelerinde buluyor. Peki bu akşam televizyonda neler var?

Ufak Tefek Cinayetler için Star TV canlı izle!

Bu akşam aksiyon, entrika, heyecan ve hırsın ön planda olduğu yeni dizi Ufak Tefek Cinayetler, yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Televizyon başında olanlar için güzel bir akşam. Peki evde değilseniz ne yapacaksınız? Tamda bu esnada canlitv.com imdadınıza yetişiyor. Bünyesinde bulundurduğu çok sayıda televizyon ve radyo kanalı ile size hizmet veren canlitv.com, Türkiye'nin en büyük online yayın platformu. İnternet bulunan her ortamda, istediğiniz her kanalı canlı ve kesintisiz olarak izleyebileceğiniz bir platform. 

İnternetten canlı tv izleme keyfini en güzel şekilde yaşayacağınız canli tv sayesinde evinizde olmasanız bile, dizilerinizi canlı izleyebilirsiniz. Bu akşam yepyeni bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi Ufak Tefek Cinayetler'i canlı izlemek için Star TV canlı izle adresini ziyaret edebilirsiniz. Sadece büyük kanallarla sınırlı kalmayan platform, yerel kanal ve radyolarında yayınını 7/24 canlı olarak sizlere sunmaktadır. Kanalların canlı yayınlarının yanı sıra kanal bilgileri, frekans bilgileri ve yayın akışı listelerini de bulundurmaktadır. Hatta sabahın ilk saatlerinden itibaren merak edilen rating sonuçlarını da bu platform üzerinden öğrenebilirsiniz..

Star TV yayın akışı

GÜNDÜZ

6:45 - BUGÜN

8:30 - SİYAH İNCİ

11:00 - DUYMAYAN KALMASIN

13:00 - OLAY YERİ BALÇİÇEK İLTER

15:30 - BENİ AFFET

17:15 - ADINI SEN KOY

19:00 - STAR HABER

AKŞAM

20:00 - UFAK TEFEK CİNAYETLER

23:45 - SİYAH İNCİ | TEKRAR

02:30 - SÖZ | TEKRAR

04:40 - CESUR VE GÜZEL

 

 

12-12-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar