Acun, 3 Adam'ın fişini çekti! 3 Adam neden yayınlanmıyor

Acun, 3 Adam'ın fişini çekti! 3 Adam neden yayınlanmıyor
TV8 ekranlarında kahkaha rüzgarları estiren eğlence programı 3 Adam neden yayınlanmıyor? Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın sunuculuğunu yaptığı program ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın TV8 ekranlarında yayınlanan eğlence programı 3 Adam hakkında yayılan haberler ortalığı karıştırdı. Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bu haftaki yazısı ile gündeme bomba gibi oturdu. Acun Ilıcalı yönetimindeki TV8 kanalının önümüzdeki kış sezonu için ummalı bir çalışma içerisinde olduğunu ifade etti. Diğer kanallara daha büyük bir rakip olma yolunda ilerleyen kanalın eğlence programı 3 Adam'la ilgili bomba gibi bir açıklamada da bulundu. İşte Mesut Yar'ın o yazısı...

Ünlü yazar Mesut Yar, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın programı "Üç Adam" yeni sezonda yayınlanmayacağını duyurdu. Yazısında ise "Yetenek Sizsiniz jürisinde Hülya Avşar, O Ses Türkiye jürisinde de Yıldız Tilbe olacaksa; yani çıkan haberler balon filan değilse, bu kış da çok eğleneceğimizin garanti olduğunu not düşüyorum... Yaz uykusuna yatan TV8'in kış döneminde rakipleri için yine kabus olacağını düşünüyorum. Bir eksikle; Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın programı Üç Adam artık yayınlanmayacak. Not düşüle!"

13-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar